חזה עוף פריך ומהיר
איך נפטרים מחלה שהתייבשה ובדרך מכינים ארוחת צהריים ? תפסתי 2 ציפורים במכה אחת ויצא כל כך טוב.
תדמיינו חזה עוף פריך קריספי בכל ביס חגיגה בפה. אביב אומר שזה יותר טעים מהשניצל שלי איך זה יכול להיות ?
המתכון הזה טעים טעים הורדתי שם כמעט חלה שלמה והכנסתי עשב תיבול ואוו איזה ציפוי נהדר והטעם שקיבל החזה עוף איזה יאמי. עוד לפני שהגשתי לשולחן כבר ירדתי על אחד.
קל ופשוט את הציפוי הכנתי יום מראש לקח לי 10 דקות להכין את והגשתי לשולחן פריך טעים מהיר והכי מתאים לארוחת צהריים.
4 מנות
מרכיבים:
8 חזה עוף דפוקים לשניצל
2 ביצים
שליש כוס רוטב צ'ילי מתוק
3 כפיות שום כתוש
3 כפות כפות רוטב סויה
חצי כפית מלח
כוס קמח
ציפוי:
6 פרוסות חלה
שליש צרור פטרוזיליה חתוך גס
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לשים במעבד מזון את החלה, פטרוזיליה, מלח פלפל לפירורים קטנים ולהעביר לצלחת עמוקה.
2. לטרוף ביצים, סויה, צ'ילי ושום כתוש, לצפות את החזה עם הקמח לטבול בביצים ולצפות עם הפירורים.
3. לטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים.