חביתה עם תפוחי אדמה
וואו וואו איזה טעים תגידו שבא לכם להתפנק ארוחת ערב עליי אתם עומדים להנות מכל ביס. רציתי להכין משהו מלא טעמים ומשביע לארוחת ערב על הכוונת שלי היו תפוחי אדמה, פטרוזיליה, גבינה צהובה, יש לי עם מה לעבוד.
ביס מלא טעמים כשחתכתי את החביתה ראיתי את השכבות היפות והייתי מזה מרוצה רגע לפני שנתתי ביס צילמתי.
מצרכים שיש לכל אחד בבית תפנו 10 דקות וזה מגיע לצלחת, אני ממליצה ברגע שאחת מוכנה תתחילו להכין עוד אחת במהירות כי הראשונה נגמרת מזה מהר.
מנה
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לפרוסות חצויות
2 ביצים L
עגבניה חצויה ופרוסה לפרוסות דקות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
70 ג' גבינה צהובה מגורדת
תבלינים:
שליש כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
שליש כפית מלח
1/4 כפית פלפל
הכנות:
1. לטגן את התפוחי אדמה עד שהם מזהיבים (לא יותר מזהוב) משני הצדדים, לטרוף ביצים, מחצית מהגבינה צהובה, מלח פלפל, שליש כפית פפריקה וכורכום לצקת באופן שווה על התפוחי אדמה ולטגן עד שהחביתה מוכנה.
2. על מחצית החביתה לפזר פרוסות עגבניה, גבינה צהובה ופטרוזיליה לקפל לשניים להשאיר עוד כמה שניות ולהוריד מהאש.