יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות

פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!

18 ספטמבר 2023
(Visited 8,272 times, 1 visits today)
פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!

פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!

אני לא לוקחת את עצמי ברצינות ואני מידי פעם עושה התאמות לפי מה שמתאים לי להכין באותו רגע, מה פיצה פיתה ? על מי אני עובדת מה הבעיה להכין פיצה פיתה באמת צריך מתכון בשביל זה ? הרי זה מתכון שעובר דורות מה כבר אפשר לחדש ?
קחו נשימה עמוקה יש מספיק מתכונים לפיצה באתר הפעם התחשק לי לתת מתכון לפיצה פיתה אבל משודרג, לא שגיליתי את אמריקה אבל זה פשוט טעים ברמה שגם אני הצטרפתי לחגיגה לא רק לילדים מגיע להנות.
לכל אחד יש את הגרסה שלו לפיצה פיתה, יש כאלה ששמים קטשופ (קצת להשקיע אנשים) ויש כאלה שהולכים על רסק עגבניות, קשה לי לומר על זה משהו רע כי אני אוהבת לשים רסק, מה הקטע עם פרוסת גבינה צהובה שלמה קשה לכם לחתוך ? ואולי בדרך לשלב קצת מוצרלה, הרי מה שווה פיצה בלי גבינה נמתחת ?
ולכל מי שמגלגל את העיניים תטעמו את הרוטב לפיצה ותגידו שזה לא הדבר הכי טעים שטעמתם מצידי אני אוכלת עם כף
ולא משאירה כלום לשום פיצה.
אחרי שתכינו את הפיצה פיתה המושלמת לא תכינו בשום בדרך אחרת היא ממכרת.

מרכיבים:

רוטב עגבניות:
2 כפות שמן זית
4 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי כוס מים
2 שיני שום פרוסות
כפית סוכר
3/4 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
3/4 כפית א. מרק (לא חובה)

4 פיתות
100 ג' גבינה מוצרלה / צהובה / פרמזן – שילוב
תירס, פטריות, בצל, פלפלים, עגבניות

הכנות:

1. פיצה פיתה בסיסית:
מחממים תנור ל 180 מעלות, חוצים את הפיתות לשניים כלומר יש 2 בסיסים להכנת הפיצה, מורחים קטשופ או כל רוטב שאוהבים מפזרים גבינה צהובה וחותכים תוספות, אופים כ 10 דקות ומגישים.

2. אחרי שסיימתי עם הפיצה פיתה הבסיסית אני עוברת למשודרגת:
הכנת הרוטב, מטגנים את פרוסות השום עם השמן זית כדקה מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ כ 5 דקות על אש בינונית מוסיפים מים, תבלינים מטגנים עוד 2 דקות ומורידים מהאש. בעזרת בלנדר טוחנים את הרוטב ומכניסים למקרר ל 30 – 45 דקות.

*אפשר להוסיף פלפל חריף חתוך לקוביות לטיגון השום.

*אפשר להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר, יש כאן מספיק רוטב לפיצה בקוטר 32 ס"מ.

3. מחממים תנור ל 200 מעלות קורצים / חותכים עיגול גדול בפיתה כלומר משאירים קצוות זה נראה כמו צלחת קטנה מברישים עם שמן זית ומורחים מעט שום כתוש. אופים 5 – 6 דקות שהפיתות מקבלות קצת פריכות (אפשר לוותר על שלב התנור)

4. במידה ואפשר מכניסים חתיכות גבינה צהובה בדפנות, שמים כף יפה מהרוטב בכל פיתה מפזרים גבינות ותוספות (אני אוהבת לשים על כל פיתה תוספת אחרת) אופים כ 10 דקות על 180 מעלות עד שהגבינות נמסות.

מגישים חם עם ירקות טריים.

פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות! פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!פיצה פיתה משודרגת מתכון אליפות!

הרשם
עדכן
3 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן