שניצל דג לילדים עם ציפוי פריך במיוחד
הדג הזה טעים! אין כמו שניצל דג לארוחת צהריים זאת דרך טובה להכניס חלבון לילדים וגם למבוגרים.
אני בחרתי בדרך הכנה שונה מהרגיל אתם בטח חושבים על ביצים ופירורי לחם אז תשכחו מזה. השניצל הרגיל שלי הפך להיות הצלחה מטורפת אז חשבתי לעצמי למה שלא להכין דגים בדרך הזאת ? בטוח יצא טעים אז טעיתי זה יצא פצצה, בדרך הזאת מקבלים אפקט מוגבר של פריכות כל ביס מרגישים טוב קראנץ והילדים מתים על זה.
בכלל אמנון זאת אופציה טובה לארוחת צהריים, שניצל דג עם סלט ירקות, תפוחי אדמה שרופים ואלף האיים ביתי.
4 מנות
מרכיבים:
5 פילה אמנון חתוכים לרבעים
לימון גדול
3/4 כוס קמח
ביצה
חצי כוס קצת יותר מים
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כפית מלאה חרדל
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
חצי כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
פירורי לחם
הכנות:
1. לסדר את הדגים על משטח ישר מעל סוחטים את מיץ הלימון ולהשרות כ 40 דקות לשטוף את הדגים ולייבש.
2. בקערה לערבב קמח, ביצה, מים, צ'ילי, חרדל, סויה מתבלים ולערבב לבלילה סמיכה, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם לטבול את הדגים בבלילה להוריד שאריות ולצפות עם פירורי לחם.
3. לטגן עד שהם מזהיבים יפה משני הצדדים ולהעביר לנייר סופג, מגישים חם עם לימון וירקות טריים.