כנפיים ברוטב מייפל סמיך
אוכל בייתי פשוט קל הכנה טעים, לא צריך יותר מזה רק שהילדים יאהבו וזה הכל.
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש, להוסיף את הכנפיים ולערבב היטב, מידי פעם לנער את הסיר ולבשל כשעה וחצי על אש בינונית – נמוכה.
2. בעקרון אין צורך להוסיף עוד נוזלים במידה וצריך להוסיף מעט.
גולשים מכינים וממליצים:
נחמי : "היי ניקי
הכנתי את הכנפיים לפני בערך שבוע וחצי – שבועיים.
הוא יצא מדהים !! אבל מה שיותר מדהים-
שהקפאתי את מה שנשאר.. ועכשיו הפשרתי וחיממתי
וזה טעים ברמות כאילו הרגע בישלתי אותו..
אני מכירה הרבה מתכונים טעימים , אבל מרגישים עליהם שזה אחרי הקפאה
וזה כאילו טרי –וטעים בטרוף:)))"