סופגניות פנקייק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סופגניות פנקייק

סופגניות פנקייק

סופגניות פנקייק,  רוצים להשתעשע ?  המטבח זה כמו גן משחקים גדול בשבילי. אז הפעם החלטתי להכין סופגניות פנקייק, מה זה בדיוק ?
אני אסביר השתמשתי במחבת שקעים שכל שקע הוא חצי כדור מאוד מתאים לפנקייקים אבל מה שמגניב (אני שייכת לדור שעוד אומר מגניב) כאן שהפנקייקים מתנפחים בצורת כדור, זה נראה חמוד ביותר! ואחרי שבזקתי א. סוכר ושמתי ריבה זה נראה בדיוק כמו סופגניות ביס קטנות וחמודות, דרך אגב אין טיגון בשמן עמוק.

30 יחידות

מחבת שקעים חצי כדור
שיפודי עץ

מרכיבים:

2 ביצים
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
70 ג’ חמאה מומסת
כפית תמצית וניל
קורט מלח
3/4 כוס חלב
1/4 כוס מי סודה (משקה)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

מילוי:
נוטלה
השחר

הכנות:

1. לטרוף / להקציף כדקה ביצים וסוכר תוך כדי להוסיף חמאה וניל חלב וסודה, לערבב את קמח ואבקת אפייה ולהוסיף לרטובים לטרוף / להקציף לבלילה אחידה.

2. לחמם את המחבת כשהיא חמה להוריד מהאש לשים מעט חמאה בכל שקע להבריש את השקעים (מברשת סיליקון מתאימה) להחזיר לאש להוריד את האש לבינונית נמוכה, עם כף גלידה לשים בלילה עד 3/4 גובה מעט פחות, לשים כשליש כפית מילוי (לעבוד מהר) ומעל למלא מעט מהבלילה לא לעבור את ה 3/4 גובה.
אפשר לוותר על המילוי זה יוצא טעים מאוד גם בלי.

3. בסביבות 3 דקות קצת יותר מופיעות בועיות קטנות להכניס את שני השיפודים בצד להרים מעט לראות שיש צבע יפה להרים מעט ואז להעביר את השיפוד לצד השני ללחוץ מעט להחדיר את השיפוד הראשון למטה ולהפוך לטגן עוד כדקה לבדוק שיש צבע יפה ולהוציא החוצה.

4. לטרוף!

הערות:
לוקח קצת זמן עד שקולטים איך לעבוד עם המחבת אבל ברגע שיודעים זה קלי קלות הסופגניות פנקייק מוכנות אחת אחרי השנייה, צריך לעבוד מהר שימו לב שלא ישחימו מידי. לא להתייאש במידה והראשונות לא נראות כל כך טוב קצת סבלנות. בחלק מהסופגניות לא שמתי מילוי זה נאכל בשנייה שהיה מוכן.

17580 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 צילמתי מספר תמונות תוך כדי עשיית סופגניות הפנקייק יאללה לדרך…

הבלילה נמזגת לשקעים, מילאתי עד 3/4 גובה זה כבר התחיל לתפוח מעט

אפשר למלא קצת פחות מ 3/4  גובה ולשים כשליש כפית ממרח שוקולד במרכז


שמים עוד קצת בלילה מעל, אופס לאן נעלם השוקולד ?

הבלילה תפחה יפה, ממתינים עד שמתחילות בועיות קטנות, בחלק מסתתר שוקולד ובחלק לא.

מכינים מראש שיפודי עץ, מכניסים בצד את השיפודים ובודקים את את הצבע והאם הגיע הזמן להפוך זה קורה מהר אז כדאי לא ללכת לשום מקום

 אכן הגיע הזמן להפוך, שיפוד אחד להכניס פנימה והשני עובר קדימה דוחף קצת

 דחיפה קלה והופ זה מתהפך

 תראו איזה כדור יפה יצא לי איזה פטנט נהדר!

פשוט מושלם תראו איזו סופגנית פנקייק יפה

עד כאן לילדים הייתה סבלנות, הם לא הסכימו לחכות לאבקת סוכר אבל…

 על חלק הצלחתי לבזוק אבקת סוכר בקושי רב יש לציין…
 נכון שהן עושות חשק לאכול ? כאלה טעימות ורכות
סופגניות ביס פינוק נפלא לילדים מתוק טעים וחם!

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : שלום ניקי, הכנתי עם שינויים קלים: לא הייתה לי חמאה אז הכנתי עם שמן קוקוס, במקום קמח לבן עם קמח מלא. לצערי אין לי את מחבת השקעים אז הכנתי באפייה בתבנית שקעים. למרות הכל יצא מעולה!!! תודה על מתכון מצוין.

שיינא : ניקי היקרה,
רציתי לספר לך שהכנתי את הסופגניות המתוקות האלה עם קמח כוסמין וסוכר חום ויצא פשוט טעים! תוך שניות הכל חוסל וכולם דרשו עוד…
חשבתי שכדאי לפרסם את זה כדי שאם יש עוד כאלה שרגישים לקמח לבן- אז יש לו תחליף!
תודה לך על מתכונים נהדרים (:
אין על האתר הזה בעולם..

יונית : תודה על המתכון. הכנתי שליש עם שוקולד צ’יפס לבן, שליש עם שוקולד ציפס רגיל, ושליש עם ריבת תות מעשה בית. יצא מעולה! יונית

N : בדקנו את זה היום , יצא מדהים, טעים ויפה, איזה כיף האתר שלך , אני משתמשת בו המון ותמיד הכל קל ויוצא מצויין , תודה רבה

Danielle : ניקי,המיני סופגניות שלך יצאו לי טעימות מאוד,כפי שרשמת חוסל ברגע שהוצאתי אותם מהמחבת…
אני מאוד אוהבת את כל המתכונים שלך…ברורים,פשוטים להכנה,לא צריך מצרכים מיוחדים בקיצור אחלה אתר…
יישר כח!המשיכי לעשות לאנשים רק טוב!!!
חג אורים שמח!!!!
דש מעבר לים

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיינא

ניקי היקרה,
רציתי לספר לך שהכנתי את הסופגניות המתוקות האלה עם קמח כוסמין וסוכר חום ויצא פשוט טעים! תוך שניות הכל חוסל וכולם דרשו עוד…
חשבתי שכדאי לפרסם את זה כדי שאם יש עוד כאלה שרגישים לקמח לבן- אז יש לו תחליף!
תודה לך על מתכונים נהדרים (:
אין על האתר הזה בעולם..

Gila

הי ניקי, נראה אחלה מתכון. האם אפשר להכין את הסופגניות בבוקר ולחמם אחה״צ כשהאורחים באים? איך את ממליצה לחמם? תודה וחג שמח מעבר לים

ענבי

הכנתי את הסופגניות האלו ויצא טעים מאוד. רציתי לדעת האם אפשר לעשות אותם עם קקאו כדי שייצאו סופגניות שוקולד . תודה

הילה

היי ניקי הכנתי אתמול כניסיון יצא ממש מעולה! רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין מראש ולשמור את הבלילה במקרר (נגיד להכין את הבלילה בבוקר ואת הסופגניות בערב…)
תודה רבה! אחלה מתכון!

hana banana

היי ניקי. החלטתי לנסות את הסופגניות אך בטוסטר שקעים .עיכונים בהמשך…
הנה לינק לטוסטר
http://www.target.com/p/bella-cake-pop-maker/-/A-14023485#prodSlot=medium_1_1&term=cakepop

יונית

הי ניקי.
האם אפשר להמיר החמאה בשמן?
וגם האם יש תחליף לסודה? אולי סודה לשתיה (אבקה) ?
תודה, יונית

טליה

הי ניקי, וואו איזה פטנט מקורי לסופגניות, וגם לא הרבה שמן- יאמי!! רציתי לשאול איך אני יכולה לצפות במחברת המתכונים שלי? אם הוספתי את המתכון הזה למחברת, ועוד מתכונים, איפה באתר נמצאת המחברת שהכנתי- אני לא מצליחה להגיע אליה..