חזה עוף צהוב ללקק ת'אצבעות
זה מתכון של אמא שלי היא מכינה את זה כמעט כל שבת זה באמת נדיר למצוא מתכון אחד שכולם אוהבים וכולם מחכים לו רק שיגיע לשולחן, אמא שלי בשלנית מחוננת להכין מתכון שלה זה בינגו אי אפשר ליפול עם זה.
אני אוכלת את זה כבר המון זמן וכל פעם אני מבטיחה לעצמי שאני חייבת להכין הפעם באמת הכנתי ויצא פגז!
חזה עוף צהוב עסיסי מלא טעמים אני אספר לכם שלקח לי 10 דקות להכין, לא יאומן שבזמן כל כך קצר יוצא מתכון כל כך טעים.
תכניסו למועדפים זה מסוג המתכונים שלא מפסיקים להכין.
3 מנות
מרכיבים:
800 ג' חזה עוף חתוך לקוביות / רצועות בינוניות
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפיות שום כתוש
תבלינים:
1/3 כוס שמן קנולה
חצי כפית חוואיג'
חצי כפית כורכום מעט יותר
שליש כפית כמון
חצי כף א. מרק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
הכנות:
1. לתבל את החזה עוף עם התבלינים שום, סודה והשמן לערבב היטב ולהשרות כשעה במידה ואין זמן אפשר לוותר.
2. לטגן את הבצלים עד הזהבה קלה להוציא החוצה להוסיף את החזה עוף לטגן עד הזהבה משני הצדדים להחזיר את הבצל לערבב ולהוריד מהאש.