יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני דגים מתכוני תפוחי אדמה מתכונים ליום כיפור מתכונים לתשעה באב מתכונים קלים עם חלבון נישנושים טעימים

פיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפה

18 פברואר 2024
(Visited 3,285 times, 1 visits today)
פיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפה

פיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפה

קבלו את המתכון הכי טעים לארוחת צהריים סופר קריספי שיוצא כמו במסעדות ואפילו יותר מוצלח אין שום סיבה לא להכין בבית זה קל ביותר ואיזו תוצאה נהדרת אני לא סתם מתלהבת יצא כל כך מוצלח ציפוי פריך עבה תודו שכיף לקחת ביס ולהרגיש איך שזה מתפצח בפה אמאל'ה איזה טעים וגם מלא בחלבון שרועי אוהב.
חתיכות דג רכות שעטופות עם ציפוי פריך הוספתי את התפוחי אדמה שהילדים הכי אוהבים זה יצא מושלם שילוב מעולה.
זאת ההוכחה שלא חייבים לאכול בשר / עוף כל הזמן ודגים זה פתרון נהדר לצהריים אני אתן לכם טיפ את האמנון אפשר להשיג במבצע מידי פעם כבר שווה לקנות.

3 מנות

מרכיבים:

4 דגי אמנון חתוכים כל דג ל 6 קוביות בגודל בינוני
(נטו משקל דגים אחרי הפשרה בלי קרח ומים 620 ג' אפילו לא מתקרב למה שרשום על האריזה)

ביצה L
חצי כוס מים
100 ג' קמח רגיל (שלושת רבעי כוס)
כף גדושה קורנפלור

תבלינים:
כפית פפריקה מרוקאית
כף גריל עוף
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
כפית א. מרק עוף
3/4 כפית מלח

פירורי לחם
2 – 3 כפות שומשום

תפוחי אדמה:
קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח

הכנות:

1. אני מתחילה עם התפוחי אדמה, אני בדרך כלל מכינה כמה שעות מראש ואפילו יום קודם, לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות, להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות מכוסה לוודא שתפוחי האדמה רכים להמתין 30 – 40 דקות לסנן את התפוחי אדמה לקרר ולהכניס למקרר.

2. עכשיו אני עוברת לדגים, אני סוחטת לימון מעל מערבבת טוב ומשרה כשעה וחצי בסיום אני שוטפת ומייבשת.

3. לערבב את כל המצרכים לא כולל פירורי הלחם והשומשום להוסיף את חתיכות הדג לוודא שהכל מכוסה היטב בטמפורה.

4. בצלחת עמוקה לערבב פירורי לחם ושומשום להוציא חתיכת דג להוריד את שאריות הבלילה ולצפות מכל הכיוונים, לחמם סיר עם שמן בגובה 5 – 6 ס"מ לטגן את חתיכות הדג  עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על רשת.

5. אני חוזרת לתפוחי אדמה, תוך כדי הטיגון של הדגים אני מתחילה לטגן את התפוחי אדמה, לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש לפזר מלח פלפל.

6. אני מגישה חם עם סלט ירקות טרי קטשופ, אלף האיים ביתי (הורס) וחצאי לימון.

פיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפהפיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפהפיש אנד צ'יפס עם ציפוי קריספי שמתפצח בפה

הרשם
עדכן
9 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן