יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות כריכים / טוסטים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לחנוכה מתכונים לשבועות מתכונים לתשעה באב נישנושים טעימים שבועות

לחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולם

31 מרץ 2024
(Visited 2,408 times, 4 visits today)

לחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולם

אביב אוהב לחם שום מכל הסוגים בכל הצורות לא יאמן הוא אפילו מעדיף את זה על פיצה.
מאז שגיליתי (במקרה התעצלתי להדליק את התנור) את הפטנט להכנת ממרח שום מהיר אני לא מפסיקה להכין לחם שום,
אני דואגת להחזיק ראשי שום זמינים במקרר ואוו איזה טעים יוצא לי.
היו לי לחמניות ג'בטה שכבר היו ככה ככה ידעתי שאף אחד לא יגע בהן חבל נכון ? אז איך אני הופכת את הלחמניות ללחם שום שכולם רוצים לאכול ? תכינו את הפטנט שלי לשום רך תוך מספר דקות תוסיפו דברים טובים ולתנור, תתכוננו להתאהב זה טעים ברמות וכמה שאני אוהבת לחם שום אני לא מצליחה אפילו לטעום כשאביב בסביבה.
לא מאמינים שכל כך טעים ? תרוצו להכין ותבינו.

מרכיבים:

3 לחמניות ג'בטה קצרות

2 ראשי שום שלמים
שמן זית / חמאה
מלח גס
100 ג' חמאה רכה
שליש צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח
150 ג' גבינות מגורדות (פרמזן, מוצרלה, צהובה)

הכנות:

1. להוריד את החלק העליון של הראש שום (הכוונה שיראו את השיניים)לחתוך 2 ריבועים מנייר כסף להניח במרכז ראש שום שלם לתבל עם מלח גס ופלפל להזליף שמן זית או לשים קוביית חמאה ולסגור את הנייר כסף, להכניס לטוסטר לחיצה (מסיבי) ל 6 – 7 דקות על עוצמה גבוהה, אני מראש שמה מספר ראשי שום שיהיה לי להמשך.

2. אני מוסיפה דרך נוספת לפרק את ראשי השום ולקלף לטגן עד שהשיניים רכות להוציא למעוך זה לא משנה אם ישארו חתיכות פה ושם.

3. בינתיים כשראשי השום נאפים להם בכיף אני חורצת כל לחמניה עד האמצע וקצת יותר בצמוד לכל חתך אני עושה עוד חתך ומוציאה החוצה, הכוונה שיהיה לי יותר מקום להכניס ממרח שום וגבינות ואם אני עושה רק חריץ יהיה לי מעט מקום וכל הכוונה שהלחמניה תיהיה מלאה בשום וגבינות.

4 לערבב חמאה, פטרוזיליה, מלח פלפל, שתי כפות מהגבינות המגורדות, ללחוץ על הראש שום בחוזקה וכל השום יוצא החוצה בקלות / שום שעבר טיגון להוסיף לחמאה ולערבב.

5. למלא את החריצים עם הממרח בנדיבות ולהוסיף גבינות לעטוף עם נייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

הדברים הפשוטים שבחיים ואוו כמה טעים, אני קורעת את הלחמניה ואז הגבינות נמתחות והשום אמאל'ה אין דברים כאלה.

לחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולם לחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולם לחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולםלחמניות שום ועשבי תיבול הכי טעימות בעולם

הרשם
עדכן
1 תגובה
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן