חביתה טורטייה בשתי דקות הכנה
איזה טעים! להכין ארוחת ערב ממצרכים שיש לכל אחד בבית זה יוצא מדהים! או כמו שאביב אומר "דלוקס". כמה פעמים שברתם את הראש מה להכין לארוחת ערב, מה כבר ביקשתי קצת לגוון את החביתה והקוטג' ?
והכל ממצרכים שיש לכל אחד בבית לראות את הגבינה הנמסה פורצת החוצה מהטורטייה זה אחד המראות הכי יפים שראיתי, כל כך פשוט וכל כך טעים להכנה. נתתי מבחר אפשרויות להכנה למי שרוצה לגוון / לשדרג לגדולים ולקטנים.
ההכנה לוקחת 2 דקות ואני מחליקה לצלחת לראות את אביב מתענג על כל ביס עשה לי את היום נסו ותתאהבו שימו לב זה ממכר מתכון פגז לארוחת ערב.
רק אחד אוכל
מרכיבים:
2 ביצים
טורטייה מקמח מלא / רגיל
2 פרוסות גבינה צהובה חצויות
פלפל שחור
מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטרוף את הביצים לצקת למחבת חמה לפלפל ולהמליח לטגן מספר שניות להניח מעל את הטורטייה ולטגן עד שהחביתה מזהיבה.
2. בעזרת תרבד להפוך את החביתה כלומר החלק העליון זה החביתה והתחתון זה הטורטייה, על חצי מהחביתה לפזר / להניח גבינה צהובה (נתתי עוד אפשרויות אם רוצים להוסיף) ולקפל לשניים, ללחוץ עם התרבד ולטגן עד שהגבינה נמסה, המראה החביב עליי זה לראות את הגבינה צהובה פורצת החוצה אמאל'ה כמה טעים.
3. להחליק לצלחת אני אוהבת לחתוך לרצועות ולאכול חם עם סלט ירקות.
רוצים לשדרג ?
גבינת מוצרלה, פרמזן, עגבניות חתוכות קטן, זיתים מגולענים, תירס ואפילו טונה מפוררת וכבר קיבלתם מנה עם כמות יפה של חלבון, פטריות מטוגנות קלות, פטרוזיליה קצוצה, עירית חתוכה קטן, בצל חצוי פרוס מטוגן עד שקיפות, אוהבים חריף ? כמה טיפות של טבסקו.