כנפיים בול כמו בקנטאקי פרייד צ'יקן
יצא לי כל כך טעים שאני לא אחלוק אתכם מתכון שיצא כל כך מוצלח ?
רועי התעורר מהשינה הריח משך אותו למטבח והוא אומר לי "אמא זה נראה כל כך טוב מתי יושבים לאכול ? "
תדמיינו כנפיים פריכות וזהובות שכל ביס עושה קראנץ בפה מאוד מזכיר את ה Kfc המפורסמות רק כשר כמובן, העוף המטוגן הכי מפורסם בעולם עם ציפוי פריך ומתפצפץ בפה שעוטף בשר רך וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול.
אביב קורא לזה "כנפיים שניצל" זה המתכון לילדים לצהריים הכנפיים האלה מתחסלות אין מי שלא אוהב אותן כולל המבוגרים. כמעט שכחתי הגשתי ליד אורז עם ירקות צבעוניים, ירקות טריים והכי כיף אלף האיים בהכנה ביתית אתם חייבים לנסות הרבה יותר טוב מהקנוי.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
טמפורה:
כוס קמח
1/3 כוס קורנפלור
2 כפות רוטב סויה
כפית חרדל
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3/4 כוס מים
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
3/4 כפית פלפל שחור
ביצה
פירורי לחם
תפוצ'יפס (לא חובה)
הכנות:
1. מערבבים את מצרכי הטמפורה ומכניסים את הכנפיים לוודא שכל הכנפיים מצופות בטמפורה, גורסים את התפוצ'יפס מערבבים עם הפירורי לחם ומצפים את הכנפיים עם פירורי לחם.
2. לחמם סוטאז' עם שמן בגובה 5 – 6 ס"מ מטגנים את הכנפיים עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים ומניחים על רשת.
3. בנוגע לאפייה, הבעיה היא שבטיגון פירורי הלחם נתפסים יותר טוב על העוף באפייה חלק פחות נדבק, מי שמוותר על הטיגון כ 45 דקות אפייה מומלץ לשמן את הנייר אפייה ולהפוך באמצע קחו בחשבון שחלק מפירורי הלחם ירדו.