טוסט גבינה צהובה הכי טעים שיש
הטוסט הזה מושחת! אפילו את הלחם עצמו הכנתי אם כבר אני משקיעה אז עד הסוף.
השתמשתי בבצק שעשוי משלושה מצרכים זה הכל מה זה פשוט להכנה והוא נותן תוצאה נהדרת, שמתי גבינה צהובה ומוצרלה (הגבינה שנמתחת לה בכיף) בנדיבות הוספתי פרוסות עגבנייה ובצל ואת הכל הכנסתי לטוסטר.
החוסר סבלנות הרג אותי כשהטוסט מוכן שומעים את הגבינה צהובה מבעבעת חתכתי לאצבעות וטרפתי זה הכי טעים בעולם. הבצק כאן מופלא תזכרו 3 מצרכים וזהו והכי חשוב אין שמן בבצק נשמע מסקרן נכון ?
מרכיבים:
בצק:
160 ג' קמח (כוס + 2 כפות)
150 ג' יוגורט
חצי כפית שמרים יבשים
כפית מלח
80 ג' גבינה צהובה מגורדת
50 ג' מוצרלה מגורדת
פרוסות עגבנייה
בצל פרוס לפרוסות דקות
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק דביק לכסות ולהמתין כשעה. חשוב לומר הבצק תופח בקטנה תנו לו לנוח ואז תעבדו איתו.
2. לקמח את משטח העבודה לרדד את הבצק לעלה לחתוך את הדפנות ליצירת מלבן בגודל 24X22 על חצי מהמלבן לשים את הגבינות ואת פרוסות העגבנייה והבצל, להרים את החצי השני של הבצק להניח מעל ולהדק.
3. לאפות בטוסטר לחיצה עד שהבצק מוכן ומקבל פסים זהובים, לחתוך למקלות עבים ולטרוף!