כריך גבינה מושלם מ 4 מרכיבים
חשבתי לעצמי אם הייתי מכינה כריך גבינה לבנה בצורה מושלמת מה הייתי שמה בפנים ? המון אנשים לרוב אימהות מחפשות כריכים לארוחת עשר. מה צריך להכיל כריך טוב שאני אהיה רגועה שאביב אוכל כמו שצריך ושהוא אכן יאכל.
קודם כל לבחור לחם טוב אני אוהבת להשתמש בחלת השבת היא רכה ומעט מתקתקה, חשובה מאוד הגבינה אצלי גבינה לבנה בסיסית זה להיט, מפה אפשר להוסיף עוד דברים לעטוף יפה להוסיף פתק קטן מאמא ויש ארוחת עשר.
אני מתעקשת לא להוסיף מלח הסבר בסוף.
2 סנדוויצ'ים
מרכיבים:
חלה / לחם / כוסמין / לחמנייה / גם פיתות הולך
גבינה לבנה 9% – 5% / גבינת שמנת טובה
פרוסות גבינה צהובה / 9%
עגבנייה פרוסה דק
מלפפון פרוס דק
הכנות:
1. למרוח שכבה דקה של גבינה לבנה מעל פרוסת גבינה צהובה ולסדר שכבת פרוסות עגבנייה ופרוסות מלפפון.
2. לסגור עם פרוסה נוספת ולעטוף.
למה לא שמתי מלח ?
מלח גורם לירקות ובמיוחד לעגבנייה להגיר נוזלים והיא פחות רעננה וזה קצת מרטיב את הלחם, ילדים פחות מתחברים לזה ולאביב אין בעיה לאכול בלי מלח.