טורטייה גבינות
כשאני רעבה יוצאים לי המתכונים הכי טובים לא תאמינו כמה פשוט וזה סגר לי את הפינה של ארוחת הערב.
התלבטתי מה לאכול רציתי קצת להשקיע יותר מאשר ביצים וירקות ניגשתי למקרר הוצאתי לשולחן את כל הגבינות שהיו והוספתי ירקות אוקיי מה אני מכינה מזה ?
התחלתי לערבב גבינות הוספתי ירקות נזכרתי שיש לי טורטיות באיזה שהוא מקום שיכולות להתאים לי.
אני מכינה את הטורטייה הראשונה טועמת עושה כמה תיקונים טורטייה שנייה נכנסת לאפייה מקבלת פסים יפים אני חוצה באמצע ונותנת ביס בלב של הטורטייה בינגו! יצא נהדר ולקח לי כמה דקות להכין.
6 יחידות
מרכיבים:
6 טורטיות
130 ג' גבינה לבנה 5% (3 כפות)
כף גדושה קוטג'
ביצה
2 – 3 כפות גבינה צהובה מגורדת
2 כפות גבינה צפתית מגורדת
חצי כפית מלח מעט יותר
2 עגבניות חצויות ופרוסות
בצל חצוי ופרוס דק
2 כפות גבינה צהובה מגורדת בנוסף
הכנות:
1. לערבב את מצרכי המילוי על חצי מהטורטייה שמים כף גדושה מהמילוי ומורחים על חצי טורטייה את הדפנות להשאיר נקיות אפילו יותר מהדפנות כדי שהמילוי לא יגלוש החוצה.
2. על המילוי שמים פרוסות עגבניה ופרוסות בצל מתבלים עם מלח פלפל מפזרים גבינה צהובה וסוגרים עם החצי השני של הטורטייה.
3. שמים נייר אפייה בטוסטר לחיצה ומניחים את הטורטייה אופים עד שהטורטייה מקבלת פסים חרוכים.
חוצים באמצע ומגישים חם עם ירקות טריים