יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

שניצלונים אפויים

9 יוני 2012
(Visited 10,542 times, 1 visits today)

שניצלונים אפויים

מה מכינים צהריים לילדים ? עוד פעם לשבור את הראש מה מכינים נמאס כבר, אז הלכתי על שניצלים תמיד אפשרות טובה לילדים. שניצלים בגודל ביס, הוספתי ליד תפוחי אדמה שילדים אוהבים ובתאבון.

מרכיבים:

קילו חזה עוף חתוך לרצועות

משרה:
כף רוטב סויה
חצי כפית סודה לשתיה
חלבון
כפית פפריקה

2 ביצים גדולות
2 כפות סירופ מייפל
כף רוטב סויה
2 כפות קטשופ
כפית חרדל
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם
כפית שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בסויה, סודה לשתייה, חלבון ופפריקה כשעה.

2. לטרוף ביצים מייפל, קטשופ חרדל סויה ותבלינים ולטבול את החזה עוף.

3. להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם והשומשום ולצפות את החזה עוף, להכין מראש תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן יפה ולסדר את השניצלונים, להזליף מעט שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון 15 – 20 דקות או עד שמזהיב, להפוך לצד שני לעוד 10 – 15, או לטגן.

5. להגיש עם צ'יפס וקטשופ.

IMG_3050

IMG_3055

גולשים מכינים וממליצים:

טל : ניקי, רציתי מתכון לשניצלונים, מצאתי את שלך והייתי סקפטית. מאוד… הכנתי בכל זאת ואני פה כדי לתת ח.ח יצא מעולה! תודה, תודה על עוד אופציה חוץ מהמוכר. טל

אמא יעל : עשיתי כעת – עם פרגיות (כי זה מה שהיה במקפיא..) ויצא פשוט מעולה ללקק את האצבעות .. תודה לך ניקי על מתכון גאוני ,פשוט וטעים להפליא
..עכשיו רק נשאר מבחן הילדים – אין ספק שזה עובר בע-נ-ק!

שלי : "ניסיתי את המתכון הזה ויצא ממש מדהים תודה לך!"

הרשם
עדכן
139 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי, ערב טוב.
מכינה שניצלים אפויים בתנור כבר כמה שנים, אך מדי פעם (לעיתים קרובות) בסיום האפייה אני מגלה שבחלק מהשניצלים על השכבה של הפירורים משום מה יש נקודות רטובות כאלה… ושם דבר לא עוזר שזה לא יקרה. אני נאלצת בתום האפיה להכניס את השניצלים שנרטבו לכמה דקות בטוסטר (זה שקופץ) כדי קצת "לייבש", אבל זה לא פתרון הכי טוב…
האם גם לך זה קרה מתישהו? יש לך מושג למה זה קורה וכיצד אפשר למנוע?

תודה מראש

הכנתי כבר פעמיים ויצא פשוט טעים בטירוף!!! נזלל לחלוטין! תודה על מתכון מדהים!

היי ניקי

בלי אבקת מרק ועם מלח במקום יהיה טעים?
ובכלל מלח במקום אבקת מרק במתכונים השונים שלך? זה אפשרי מבחינת הטעם?
מה דעתך?
בתודה .

היי ניקי,
האם אפשר עם פילה או שעבין מידי?
תודה רבה אהובה שבת שלום!

הי ניקי,
הפדרציה את השניצלים ומאחה"צ הם במקרר עם המשרה. שכחתי מהם ורק עכשיו נזכרתי. עד הבוקר זה יהיה עדיין טוב?

שלום!
מה דעתך על ציפוי של ביסלי גריל טחון? פעם חברה המליצה..
דבר נוסף, אני רוצה את השניצלים לשבת ומכינה בחמישי בערב. האם במקרה כזה יש עדיפות לשניצל רגיל מטוגן או יהיה בסדר גם בתנור? פשוט אני נוסעת לשבת ומביאה איתי ולא יהיה זמן בישול בשישי

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בביצה שלמה ולא רק בחלבון? אני משלשת כמויות וחבל לי לזרוק חלמונים..