שניצלונים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצלונים אפויים

מה מכינים צהריים לילדים ? עוד פעם לשבור את הראש מה מכינים נמאס כבר, אז הלכתי על שניצלים תמיד אפשרות טובה לילדים. שניצלים בגודל ביס, הוספתי ליד תפוחי אדמה שילדים אוהבים ובתאבון.

מרכיבים:

קילו חזה עוף חתוך לרצועות

משרה:
כף רוטב סויה
חצי כפית סודה לשתיה
חלבון
כפית פפריקה

2 ביצים גדולות
2 כפות סירופ מייפל
כף רוטב סויה
2 כפות קטשופ
כפית חרדל
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם
כפית שומשום

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בסויה, סודה לשתייה, חלבון ופפריקה כשעה.

2. לטרוף ביצים מייפל, קטשופ חרדל סויה ותבלינים ולטבול את החזה עוף.

3. להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם והשומשום ולצפות את החזה עוף, להכין מראש תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן יפה ולסדר את השניצלונים, להזליף מעט שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון 15 – 20 דקות או עד שמזהיב, להפוך לצד שני לעוד 10 – 15, או לטגן.

5. להגיש עם צ’יפס וקטשופ.

19708 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_3050

IMG_3055

גולשים מכינים וממליצים:

טל : ניקי, רציתי מתכון לשניצלונים, מצאתי את שלך והייתי סקפטית. מאוד… הכנתי בכל זאת ואני פה כדי לתת ח.ח יצא מעולה! תודה, תודה על עוד אופציה חוץ מהמוכר. טל

אמא יעל : עשיתי כעת – עם פרגיות (כי זה מה שהיה במקפיא..) ויצא פשוט מעולה ללקק את האצבעות .. תודה לך ניקי על מתכון גאוני ,פשוט וטעים להפליא
..עכשיו רק נשאר מבחן הילדים – אין ספק שזה עובר בע-נ-ק!

שלי : “ניסיתי את המתכון הזה ויצא ממש מדהים תודה לך!”

134
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

ניקי יקרה,
האם אפשר לעשות את החזה עוף עד לשלב פרורי הלחם (בלעדיהם) ולהכניס לתנור?
זה יצא טוב? טעים? (שואלת לחולי צליאק)

יעל

אין לי סירופ מייפל:/ אפשר לוותר או לשים משו במקום?

שיר

היי ניקי,
קודם כל אני בת 16,אוהבת מאוד את תחום הבישול ובעיקר את האתר שלך 🙂
חייבת להחמיא לך , אין דברים כאלה!! יש לך אתר מדהים, כל המתכונים שאני לוקחת ממך יוצאים מוצלחים ואף פעם אני לא מתאכזבת.
בעיקר המתכון הזה, שבכל שישי אנחנו לא מוותרים על השניצלים האלה, עד כה היינו עושים מטוגנים ותמיד חשבנו שזה יצא פחות טעים אפוי, אבל אני חייבת להודות שזה הרבה יותר טעים!!
אני מודה לך.
שבת שלום (:

דנה

הי, האם ניתן להכין גם מרצועות דג?

אביגיל

היי
חיפשתי נואשות אחר מתכון לחזה עוף ומאתי את האתר המדהים שלך, ניתקלתי במתכון הנל ואמרתי לעצמי שהיום אגרום לילדיי ובעלי לנסות משהו טיפה שונה משניצל פשוט ומשעמם- אליו אנחנו רגילים פעמים רבות במהלך השבוע. עקבתי בזהירות אחר ההוראות הרשומות פה למעלה ונדהמתי לגלות תשלעומת כל התגובות המחמיאות פה בתגובות השניצלים יצאו יבשים מאוד ולא טעימים. במגש אחד לא נכנסה כל כמות השניצלים אז נאלצתי לחלק את הכמות- כאשר הבנתי שהשניצלים לא ינחלו הצלחה טיגנתי אותם- אך אלה המטוגנים יצאו כהים מאוד וגם הם לא טעימים.
בלת ברירה בלעתי את גאוותי והתקשרנו להזמין פיצה.
מה השתבש?!?!!
בברכת מזון טעים ובריאות
אביגיל מקיבוץ בצפון הארץ

קוקי

וואי וואי וואי כמה טעים!!! וגם הצלחתי להיפטר מכל הפירורי לחם, שאריות חרדל, קטשופ, מייפל ורוטב סויה!! אחרי פסח קונה הכל חדששששש (; תודה לך ניקי האלופה! חג שמח וכשר!

אוסנת

ניקי שלום וכל הכבוד לך על אתר מקסים.
שאלה: האם ניתן גם לטגן את השניצלים האלו? האם עדיין צריך חלבון במשרה?
והאם אפשר לקבל את המתכון של הציפסים הנהדרים שבתמונה של השניצלונים?