שניצלונים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצלונים אפויים

מה מכינים צהריים לילדים ? עוד פעם לשבור את הראש מה מכינים נמאס כבר, אז הלכתי על שניצלים תמיד אפשרות טובה לילדים. שניצלים בגודל ביס, הוספתי ליד תפוחי אדמה שילדים אוהבים ובתאבון.

מרכיבים:

קילו חזה עוף חתוך לרצועות

משרה:
כף רוטב סויה
חצי כפית סודה לשתיה
חלבון
כפית פפריקה

2 ביצים גדולות
2 כפות סירופ מייפל
כף רוטב סויה
2 כפות קטשופ
כפית חרדל
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם
כפית שומשום

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בסויה, סודה לשתייה, חלבון ופפריקה כשעה.

2. לטרוף ביצים מייפל, קטשופ חרדל סויה ותבלינים ולטבול את החזה עוף.

3. להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם והשומשום ולצפות את החזה עוף, להכין מראש תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן יפה ולסדר את השניצלונים, להזליף מעט שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון 15 – 20 דקות או עד שמזהיב, להפוך לצד שני לעוד 10 – 15, או לטגן.

5. להגיש עם צ’יפס וקטשופ.

21669 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_3050

IMG_3055

גולשים מכינים וממליצים:

טל : ניקי, רציתי מתכון לשניצלונים, מצאתי את שלך והייתי סקפטית. מאוד… הכנתי בכל זאת ואני פה כדי לתת ח.ח יצא מעולה! תודה, תודה על עוד אופציה חוץ מהמוכר. טל

אמא יעל : עשיתי כעת – עם פרגיות (כי זה מה שהיה במקפיא..) ויצא פשוט מעולה ללקק את האצבעות .. תודה לך ניקי על מתכון גאוני ,פשוט וטעים להפליא
..עכשיו רק נשאר מבחן הילדים – אין ספק שזה עובר בע-נ-ק!

שלי : “ניסיתי את המתכון הזה ויצא ממש מדהים תודה לך!”

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

ניקי הצילו! קניתי שניצלים פרוסים ויפים ועכשיו אני מגלה שזה הודו !! מה עושים איתם?

ישראל

היי ניקי,

אפשר לאפות גם שניצלים או שצריך דווקא שניצלונים?

סימה

חוזרת לעדכן..
הכנתי את השניצלונים לשבת, ו… אליפות!! כולם התלהבו כ”כ! אז למה לטגן למה??
וסתם שאלה, לידע הכללי שלי, מה תפקיד ההשריה הראשונה? סויה ופפריקה לטעם, ומה תפקיד החלבון וא. האפיה?

שירה

הי ניקי,
אני חייבת להודות שהייתי סקפטית, (השארתי מעט חזה בצד שיהיה לטיגון אחרי שזה בטח לא יצליח)
וממש הופתעתי!! השניצל היה ממש פריך! אז מודה לך מאד!!
את התיבול שנתת פה פחות אהבו אצלנו, הייתי רוצה להשאיר את התיבול הרגיל שאני עושה לטיגון(ביצה, פפריקה, א.מרק, שום גבישי, קטשופ, מלח) אז רק רציתי לוודא מה גרם לשניצל להיות פריך כך? כדי שאדע על מה לא לוותר בתיבול…

מיכל

אין לי מייפל, קריטי?

טל אדלשטיין

ניקי, שאפו. ברגע זה הפסקתי לטגן.

מיכל

יצא מעולה.עם “תפו”א של בעלי” -ארוחה טעימה.תודה!