פנקייק תפוחים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי, אני יודעת שחנוכה כבר עבר אבל לדברים טעימים ובמיוחד שהם אפויים יש מקום כל השנה,למה להנות רק פעם בשנה אם אפשר כל השנה ?

20 פנקייקים

מרכיבים:

תפוח גדול מקולף חתוך קטן
כף אגוזים גרוסים
3 כפות שמן
כף סוכר חום
1/3 כפית קינמון
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
כוס קמח תופח
ביצה

הכנות:

1. לשמן את התבנית לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל שקע ולאפות כ 15 – 17 דקות.

14495 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : הי ניקי אני אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך וכל פעם מגלה משהו חדש שכייף לעשות הכנתי את הפנקייקים האלה והגשתי חם עם כדור גלידה וניל ליד זה פשוט נטרף בשניות.

אורית : “הכנתי אתמול ויצא מושלם!! בעלי חיסל הכל”

נחמה : “ערב טוב ניקי, חייבת לשתף אותך ולהודות לך.
כל החנוכה חגגנו עם לביבות ומתכונים שלך וכמובן גם בתבשילי השבת.
תודה רבה על המתכונים המעולים והתגובות המהירות שלך לכל שאלה.”

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי
אני מנסה להבין למה יצא לא אפוי מבפנים גם אחר 17 דקות
הכנתי על פי ההוראות רק קמח כוסמין בתור הקמח
כל כפות הסוכר הן סוכר חום בלי אגוזים
ושמן אבוקדו כשמן התנור תנור חזק חיממתי מראש .
איפה טעיתי?
תודה מראש.

עינת

בוקר טוב ניקי
אפיתי כ17 דקותו עדיין רך מאוד מבפנים עושה רושם של אפוי ויציב לגמרי על אף שהקיסם יוצא יבש
השתמשתי בקמח כוסמין 70אחוז מלא בשמן אבוקדו 4 כפות סוכר חום ומנג’טים מנייר
התנור שלי חזק מספיק יש לו חמישה שלבים של מחזיקי התבנית והנחתי באמצע
מילאתי יותר מכף אולי יש קשר?
איפה טעיתי
אשמח להארה לגבי המתכון .
תודה

עינת

בוקר טוב ניקי
האם אפשרי להשתמש רק בסוכר חום או גם סוכר לבן?
תודה מראש וחג שמח

1 4 5 6