פנקייק תפוחים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי, אני יודעת שחנוכה כבר עבר אבל לדברים טעימים ובמיוחד שהם אפויים יש מקום כל השנה,למה להנות רק פעם בשנה אם אפשר כל השנה ?

20 פנקייקים

מרכיבים:

תפוח גדול מקולף חתוך קטן
כף אגוזים גרוסים
3 כפות שמן
כף סוכר חום
1/3 כפית קינמון
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
כוס קמח תופח
ביצה


הכנות:

1. לשמן את התבנית לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל שקע ולאפות כ 15 – 17 דקות.

4408 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : הי ניקי אני אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך וכל פעם מגלה משהו חדש שכייף לעשות הכנתי את הפנקייקים האלה והגשתי חם עם כדור גלידה וניל ליד זה פשוט נטרף בשניות.

אורית : “הכנתי אתמול ויצא מושלם!! בעלי חיסל הכל”

נחמה : “ערב טוב ניקי, חייבת לשתף אותך ולהודות לך.
כל החנוכה חגגנו עם לביבות ומתכונים שלך וכמובן גם בתבשילי השבת.
תודה רבה על המתכונים המעולים והתגובות המהירות שלך לכל שאלה.”


72
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

ניקי שלום,
האם ניתן להחליף את האגוזים במשהו אחר או לוותר?
והאם אפשר לשים פחות סוכר ולשים סילאן אולי במקום?
רוצה להכין לבת 10 חודשים.

תודה רבה!

טל

היי ניקי. על אילו תפוחים מדובר? אדומים? או שזה לא משנה?

שירן

שאלה לניקי היקרה ,
האם אפשר להכין את המתכון לפנקייק , עם תחליף הסוכר סוכרלוז ,
במקום הסוכר ?

בתודה מראש,
שירן.

דידי

היי ראשית תודה אני משתמשת המוון במתכונים שלך ויוצא מושלם. האם אפשר לשים במקום תפו”ע חתוך רסק? הכנתי ונשאר לי הרבה

מיתר

וואו!! עשיתי את זה טבעוני וזה יצא מושלם. במקום חלב שמתי מיץ תפוזים כי לא היה לי חלב סויה, ובמקום ביצה שמתי 3 כפיות חמאת בוטנים. לדעתי זה טעים 🙂

מיתר

שמתי קמח מלא ולא שמתי טיפת סוכר, סילאן מעל ויצא טעים!

טל שמש

מעלפות! להיט אצלנו בבית.
בעלי כמעט מתחנן שאכין לו וכשזה מוכן, באותו היום כבר לא נשאר 🙂

1 3 4 5