פנקייק תפוחים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי, אני יודעת שחנוכה כבר עבר אבל לדברים טעימים ובמיוחד שהם אפויים יש מקום כל השנה,למה להנות רק פעם בשנה אם אפשר כל השנה ?

20 פנקייקים

מרכיבים:

תפוח גדול מקולף חתוך קטן
כף אגוזים גרוסים
3 כפות שמן
כף סוכר חום
1/3 כפית קינמון
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
כוס קמח תופח
ביצה

הכנות:

1. לשמן את התבנית לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל שקע ולאפות כ 15 – 17 דקות.

8317 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : הי ניקי אני אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך וכל פעם מגלה משהו חדש שכייף לעשות הכנתי את הפנקייקים האלה והגשתי חם עם כדור גלידה וניל ליד זה פשוט נטרף בשניות.

אורית : “הכנתי אתמול ויצא מושלם!! בעלי חיסל הכל”

נחמה : “ערב טוב ניקי, חייבת לשתף אותך ולהודות לך.
כל החנוכה חגגנו עם לביבות ומתכונים שלך וכמובן גם בתבשילי השבת.
תודה רבה על המתכונים המעולים והתגובות המהירות שלך לכל שאלה.”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

ניקי ערב טוה ושבוע מקסים.. 2 שאלות אם אני שמה ריץ מה הכמות ?ואני שואלת כי ריץ הוא יותר סמיך ויותר שמן מחלב ושאלה 2 אם אין לי תבנית שקעים האם אפשר להכין באלטרנטיבה אחרת..
ממתינה לתשובתך תודה.. גלית

ענבל שפי

הי ניקי, כתבת “לשים כף גדושה בכל שקע”, האם מדובר בתבנית שקעים?
הפנקייקס נראים גדולים יחסית לתבנית שקעים

מיכאל

תודה על המתכון מתאים לי מאד, השאלה אם ניתן להכין בתור פרווה?

רותי

היי ניקי,
יש לי תבנית שקעים של 12 .האם נראה לך שהגודל מתאים?

תהילה

כמו תמיד נשמע מצויין. תודה.
אם אלו לא מאפין על אילו שקעים מדובר?

אמא של טלי

היי- נשמע מעולה לסוף הצום היום…..

אם אני מחליטה לטגן- אפשר להוריד את השמן מהבלילה?
וקמח רגיל עם כפית אבקת אפיה גם טוב?

תודה!!

רונית

האם אפשר להכין גם כעוגה?

1 2 3 5