פנקייק תפוחים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי, אני יודעת שחנוכה כבר עבר אבל לדברים טעימים ובמיוחד שהם אפויים יש מקום כל השנה,למה להנות רק פעם בשנה אם אפשר כל השנה ?

20 פנקייקים

מרכיבים:

תפוח גדול מקולף חתוך קטן
כף אגוזים גרוסים
3 כפות שמן
כף סוכר חום
1/3 כפית קינמון
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
כוס קמח תופח
ביצה

הכנות:

1. לשמן את התבנית לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל שקע ולאפות כ 15 – 17 דקות.

8318 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : הי ניקי אני אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך וכל פעם מגלה משהו חדש שכייף לעשות הכנתי את הפנקייקים האלה והגשתי חם עם כדור גלידה וניל ליד זה פשוט נטרף בשניות.

אורית : “הכנתי אתמול ויצא מושלם!! בעלי חיסל הכל”

נחמה : “ערב טוב ניקי, חייבת לשתף אותך ולהודות לך.
כל החנוכה חגגנו עם לביבות ומתכונים שלך וכמובן גם בתבשילי השבת.
תודה רבה על המתכונים המעולים והתגובות המהירות שלך לכל שאלה.”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
Liata

ניקי שלום,
האם אפשר לגרד את התפוח?

אסתי

שלום ניקי
המתכונים שלך מדהימים, אינם מסובכים ומחומרים שנגישים בבית.
יישר כוח גדול !
שאלתי – האם ניתן להקפיא פנקייק תפוחים ?

שלומית

היי ניקי
הופעתי עם אותה שאלה גם לגבי הפנקייק גבינות חח אני בהתלבטות בין שניהם ,
לשאלתי האם אפשר להכינם במחבת פנקייק(בזכותך קניתי)?
תודה

שרון

הי ניקי,
האם אפשר להחליף לאגוזי לוז או בלי אגוזים כלל?

ענת

אהבתי את הצורה שיצאה…אשמח אם תוכלי לשים תמונה של התבניות הקטנות בהם הכנת את הפנקייק. תודה

ענבר

אפייה בכמה מעלות ? 🙂

אפרת

היי ניקי

תודה על המתכון המעניין…..

יש לי 2 שאלות:

1) איך אני עושה אותם פרווה ?
2) איזה סוג אגוזים ?

תודה רבה !!