פנקייק תפוחים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי

פנקייק תפוחים אפוי, אני יודעת שחנוכה כבר עבר אבל לדברים טעימים ובמיוחד שהם אפויים יש מקום כל השנה,למה להנות רק פעם בשנה אם אפשר כל השנה ?

20 פנקייקים

מרכיבים:

תפוח גדול מקולף חתוך קטן
כף אגוזים גרוסים
3 כפות שמן
כף סוכר חום
1/3 כפית קינמון
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
כוס קמח תופח
ביצה

הכנות:

1. לשמן את התבנית לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל שקע ולאפות כ 15 – 17 דקות.

8316 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : הי ניקי אני אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך וכל פעם מגלה משהו חדש שכייף לעשות הכנתי את הפנקייקים האלה והגשתי חם עם כדור גלידה וניל ליד זה פשוט נטרף בשניות.

אורית : “הכנתי אתמול ויצא מושלם!! בעלי חיסל הכל”

נחמה : “ערב טוב ניקי, חייבת לשתף אותך ולהודות לך.
כל החנוכה חגגנו עם לביבות ומתכונים שלך וכמובן גם בתבשילי השבת.
תודה רבה על המתכונים המעולים והתגובות המהירות שלך לכל שאלה.”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
יאנה

ניקי, אין מתכון שלך שלא יוצא מעולה ויעיד על כך הנסיך שלי בן השנה וחצי! תודה תודה ושוב תודה.

מעיין כהן

היי ניקי, המתכון נראה מעולה 🙂

אם אין אגוזים ויש חלב וניל ולא חלב רגיל- הולך?

רות

היי ניקי,

אפשר לוותר על הסוכר החום?

תודה

אורית

ניקי בוקר טוב
האם אפשר להכין בתבנית סיליקון עם שקעים?

מיכל

הי, ניקי.

קודם כל לומר תודה! אין עליך!! יצא ממש טעים ובעלי והילדות חיסלו…
וגם עצה לפרווה בפחות שומן, למי שצריך – עשיתי ניסוי ושמתי בכוס- במקום חלב, 110 גרם רסק תפוחים ללא סוכר והשאר מים כדי להשלים ל 3/4 כוס וערבבתי ואז הוספתי ךמתכון. יצא מעולה! צריך רק יותר זמן באפייה, הוספתי עוד כרבע שעה.
גם את המאפינס דלעת עשיתי ויצא אליפות… תודה גדולה.

אודליה

היי ניקי היקרה,
הכנתי את הפנקייק אבל הם נאפו מבחוץ ונשארו רכים ולא מבושלים מתחת אפילו שאפיתי כפול מהזמן… יש לך רעיון למה?? הכנתי לפי ההוראות..
בסוף הפכתי ואפיתי שוב (למרות שדי התפרקו בהפיכה), עדיין יצא רק מעט מבפנים אבל היה טעים מאוד…
תודה וחורף קסום 🙂

דביר

אני ילד בן 9 והכנתי ארוחת ערב לכל המשפחה אבל בטעות שמתי תפוחי אדמה אבל יצא סבבה