פיצה פטנט במחבת
הפיצה הזאת מדליקה! אני אוהבת את הבצק הזה הוא מושלם לפיצה הכנתי איתו פיצה על אבן שמוט והגיע הזמן להכין איתו פיצה במחבת פסים יצא מעולה זאת פיצה נהדרת לילדים הבצק פריך רך וזהוב תחתית קריספית.
כשבא לי להכין פיצה מהירה לאביב (הילד אוהב את הפיצה הזאת) אני מכינה אותה בצורת פסים ועל כל פס אני שמה תוספת אחרת לא רק טעים ביותר זאת פיצה יפהפייה כשמוכן אני חותכת לריבועים בגודל ביס.
בחיים לא ראיתי פיצה שנעלמת כל כך מהר כמו הפיצה הזאת ברור שגם אני אכלתי מי יכול לעמוד בפני הפסים היפים האלה ?
8 פסי פיצה
מרכיבים:
500 ג' קמח רגיל (חצי קילו)
7.5 ג' שמרים יבשים (כפית וחצי)
2 כפות שמן זית
כף סוכר
2 כפיות מלח
320 מ"ל מים חמימים (כוס ושליש)
רוטב לפיצה
קטשופ
הכנות:
1. מראש להכין קערה משומנת, בקערת המיקסר לשים קמח שמרים לערבב קלות ולהוסיף סוכר מלח, שמן ומים, לעבד את המצרכים לבצק חלק וקצת דביק לשמן את הידיים לאסוף את הבצק לכדור חלק ורך להניח בקערה ולהתפיח כשעה וחצי.
2. על משטח מקומח טוב לרדד את הבצק לעלה לחתוך פסים בעובי 22 – 5 ס"מ לחמם מחבת פסים / רגילה עם 2 – 3 כפות שמן לטגן צד אחד של הבצק עד שמזהיב להפוך למרוח רוטב עגבניות לפזר גבינה צהובה ותוספות.
3. להמשיך לטגן מכוסה עד שהחלק התחתון מזהיב.
4. אפשרות נוספת, לחמם תנור ל 180 מעלות ואחרי שלב 2 להכניס לתנור ל 15 דקות.