לביבות גבינה מלוחות
אני מסדרת לכם את ארוחת הערב עם לביבות גבינה טעימות ברמות, לפעמים אני רוצה שינוי מהביצים והגבינות והלביבות האלה מזכירות פשטידות קטנות והן נחטפות! קטנות קטנות אבל שוות.
אפשר לאכול קר בטמ"פ החדר לאכול ולהצטער שלא הכנתם כפול אחלה טעמים טובים וזה סוגר את הפינה של ארוחת ערב גם למבוגרים וגם לילדים עם צלחת ירקות גדולה ליד אין כמו מתכונים פשוטים קלים ומהירים.
20 לביבות
מרכיבים:
ביצה
30 מ"ל חלב (חצי מרבע)
100 ג' קמח (3/4 כוס)
100 ג' גבינה לבנה 9% (2 כפות יפות)
50 ג' קוטג' (2 כפות)
3 פרוסות גבינה צהובה חתוכה קטן
חצי כוס תירס (שימורים)
כפית מלח
הכנות:
1. בקערה לערבב את כל המצרכים לתערובת אחידה וסמיכה.
2. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לקחת כפית גדושה מהתערובת ולהניח בשמן החם לטגן עד שמזהיב להפוך ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.