ביצה בקן - גרסת תפוחי אדמה
קבלו מתכון טעים במיוחד של ביצה בקן שמתאים לכולם ולא רק לילדים, כולם מכירים את המתכון הבסיסי ומי שעדיין לא תלחצו כאן אני החלטתי לשדרג ולארגן לאביב ארוחת בוקר יאמי עם כל אבות המזון.
חלבונים, פחמימות והרבה ירקות עלה לי רעיון להשתמש בתפוחי אדמה בתור הבסיס במקום בלחם ואני רוצה לספר לכם את התוצאה הסופית החלמון היפהפה התפרץ ונשפך על הכל.
אם עדיין לא אכלתם את השילוב של תפוחי אדמה עם חלמון נוזלי תרוצו להכין אין הרבה דברים טעימים כמו שזה, אביב ניקה את הצלחת לא השאיר כלום.
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
ביצה
מלח
הכנות:
1. לפרוס את התפוחי אדמה לפרוסות דקות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הפרוסות עד שהן מזהיבות משני הצדדים ולהמליח.
2. לערום את הפרוסות למרכז המחבת ובאמצע להשאיר בור, לשבור ביצת עין לכסות לטגן עד שהביצה מוכנה להוריד מהאש ולהמליח.