שניצל תירס ועוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס ועוף

שניצל תירס ועוף

שניצל תירס, גילוי נאות אני לא קונה אוכל מוכן, אני לא אוהבת אוכל מוכן כל השניצלים המוכנים למינהם לא עושים לי את זה ותודה לאל שהילדים שלי מעדיפים את האוכל שאני מכינה בבית.
למה לקנות שניצלים מוכנים לא עדיף להכין בבית כשלפחות אני יודעת מה הכנסתי פנימה ומה הילדים שלי אוכלים , בלי שום חומרים משמרים ועוד שיקול חשוב זה הכסף השניצלים המוכנים יקרים מאוד ויותר משתלם כלכלית להכין בבית.
ומי שמרימה גבה ואומרת “הילדים שלי בחיים לא יאכלו” שווה לנסות אין מה להפסיד.
זה הילדים שלנו נכון ? הם הכי חשובים בעולם.

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף טחון
בצל קצוץ
כפית קטשופ
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתיה
4 כפות שמן
תפוח אדמה
כוס תירס
כף א. מרק
חצי כפית פפריקה אדומה
פלפל שחור טחון
מלח

ביצה טרופה
קערה עם פירורי לחם / פאנקו


הכנות:

  1. 1. לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2.  לשים את השמן במחבת חמה להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה ולשמור בצד.

3. לערבב את כל המצרכים, לקחת חלק מהעיסה לטבול בפירורי לחם, לקחת קורצן גדול קוטר 8 ולמלא וככה להמשיך. לשים בהקפאה ל 40 דקות.

4. לטבול בביצה ובפירורי לחם, לחמם מחבת עם שמן ולטגן כדקה שתיים מכל צד.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את השניצלים כ 20 דקות, לא לכסות.

6. מי שרוצה חיים יותר פשוטים שיעשה קציצות להבריש עם הביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

7658 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוף

גולשים מכינים וממליצים:

מזלי : “פשוט טעים!! מתכון מצויין וקל להכנה, הנסיך שלי טרף את זה וגם אני נהנתי מאוד! והכי חשוב הכנתי מעוף טחון טרי וחומרים ביתיים וזה לא קנוי מהסופר, תודה!!”

קרן : שמתי עין על המתכון הזה לפני כמה זמן, היום סופסוף הכנתי וזה היה ממש הצלחה, קל להכנה וטעים.. הילד ראה אמר “לא אוהב” למזלי טעם ואז ביקש עוד אחד.. אני אכלתי כבר אחד ככה בעמידה במטבח..


182
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי, זכור לי שהיה לך מתכון לשניצל תירס פשוט וטעים עם עוף טחון אבל בלי תפוח האדמה והטיגון המקדים והיה פצצה. לא מוצאת משום מה. תוכלי לעזור לי למצוא בבקשה? תודה רבה לך כרגיל..

ספיר

היי, מה הכוונה “כפית פפריקה” ו”חצי כפית פפריקה אדומה” שתיהן אותו דבר לא? מה שמים איפה? תודה 🙂

אביגיל

בוקר טוב ניקי! תודה רבה על המתכונים המעולים שלך! רציתי בבקשה לשאול האם פעמים תובלים את השניצלים בפירורי לחם? פעם אחת לפני ההקפאה ופעם אחת לפני הטיגון? האם אפשר לותר על שלב בטיגון ורק לאפות? תודה רבה!

יסמין

ניקי העיסה יצאה לי מאוד רכה. ממש בלתי אפשרית לעבודה. ניסיתי להקפיא קצת. לא עוזר. יש משהו שאפשר להוסיף לה כדי שתתייצב?

יסמין

היי ניקי, מכורה לאתר שלך!!!
כל מתכון הוא הצלחה. תודה!
האם אפשר להכין את התערובת, לקרוץ עיגולים, ולהקפיא לכמה ימים? אני רוצה להכין טרי בכל ערב. במידה וכן, כמה צריך לחכות כדי שיהיה אפשר לטגן? לחכות להפשרה מלאה?
בנוסף אני רוצה רק לטגן, בלי לאפות. כמה זמן צריך לטגן כל צד?

1 10 11 12