שניצל תירס ועוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס ועוף

שניצל תירס ועוף

שניצל תירס, גילוי נאות אני לא קונה אוכל מוכן, אני לא אוהבת אוכל מוכן כל השניצלים המוכנים למינהם לא עושים לי את זה ותודה לאל שהילדים שלי מעדיפים את האוכל שאני מכינה בבית.
למה לקנות שניצלים מוכנים לא עדיף להכין בבית כשלפחות אני יודעת מה הכנסתי פנימה ומה הילדים שלי אוכלים , בלי שום חומרים משמרים ועוד שיקול חשוב זה הכסף השניצלים המוכנים יקרים מאוד ויותר משתלם כלכלית להכין בבית.
ומי שמרימה גבה ואומרת “הילדים שלי בחיים לא יאכלו” שווה לנסות אין מה להפסיד.
זה הילדים שלנו נכון ? הם הכי חשובים בעולם.

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף טחון
בצל קצוץ
כפית קטשופ
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתיה
4 כפות שמן
תפוח אדמה
כוס תירס
כף א. מרק
חצי כפית פפריקה אדומה
פלפל שחור טחון
מלח

ביצה טרופה
קערה עם פירורי לחם / פאנקו

הכנות:

  1. 1. לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2.  לשים את השמן במחבת חמה להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה ולשמור בצד.

3. לערבב את כל המצרכים, לקחת חלק מהעיסה לטבול בפירורי לחם, לקחת קורצן גדול קוטר 8 ולמלא וככה להמשיך. לשים בהקפאה ל 40 דקות.

4. לטבול בביצה ובפירורי לחם, לחמם מחבת עם שמן ולטגן כדקה שתיים מכל צד.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את השניצלים כ 20 דקות, לא לכסות.

6. מי שרוצה חיים יותר פשוטים שיעשה קציצות להבריש עם הביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

20862 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוף

גולשים מכינים וממליצים:

מזלי : “פשוט טעים!! מתכון מצויין וקל להכנה, הנסיך שלי טרף את זה וגם אני נהנתי מאוד! והכי חשוב הכנתי מעוף טחון טרי וחומרים ביתיים וזה לא קנוי מהסופר, תודה!!”

קרן : שמתי עין על המתכון הזה לפני כמה זמן, היום סופסוף הכנתי וזה היה ממש הצלחה, קל להכנה וטעים.. הילד ראה אמר “לא אוהב” למזלי טעם ואז ביקש עוד אחד.. אני אכלתי כבר אחד ככה בעמידה במטבח..

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
karinzzzz

ניקי אני חוגגת על המתכונים באתר שלך, את פשוט מלכה!!! יישר כח ותודה רבה על ההשראה.

שם

הי ניקי,

נשמע מצויין!
כמה זמן לאפות את הצד השני?

מיה77

מתכון נהדר, הילדים טרפו! תודה ניקי 🙂

ענבל בן

הי ניקי, את חושבת שזה יצא טוב גם עם הודו? אני פשוט רוצה “לדחוף” להם קצת ברזל, אבל אני חוששת שזה יצא יבש מדי (לא שחזה עוף הוא כזה עסיסי, אבל בכל זאת…). תודה רבה.

ערבה

ניקי בוקר טוב
את המתכון עדיין לא נסיתי ואני קונה המון שניצל תירס קנוי וכל פעם המצפון שלי הורג אותי…. רציתי לשאול מה מטרת סודה לשתייה במתכון והאם ניתן לוותר ?
תודה מראש
ערבה

אמא הילה

הבת שלי מאוד בעייתית עם אוכל והיא פשוט טרפה את זה! המון תודה ניקי!

דפנה

פשוט מעולה!!! סיימנו עכשיו ארוחת צהרים שכללה אורז שלך, פתיתים ען קציצות עוף – שלך ועם שניצל התירס שלך שיצא פשוט מדהים… לא נשאר כלום!!! תודה על כל מכון ומתכון!

1 2 3 13