שניצל תירס ועוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס ועוף

שניצל תירס ועוף

שניצל תירס, גילוי נאות אני לא קונה אוכל מוכן, אני לא אוהבת אוכל מוכן כל השניצלים המוכנים למינהם לא עושים לי את זה ותודה לאל שהילדים שלי מעדיפים את האוכל שאני מכינה בבית.
למה לקנות שניצלים מוכנים לא עדיף להכין בבית כשלפחות אני יודעת מה הכנסתי פנימה ומה הילדים שלי אוכלים , בלי שום חומרים משמרים ועוד שיקול חשוב זה הכסף השניצלים המוכנים יקרים מאוד ויותר משתלם כלכלית להכין בבית.
ומי שמרימה גבה ואומרת “הילדים שלי בחיים לא יאכלו” שווה לנסות אין מה להפסיד.
זה הילדים שלנו נכון ? הם הכי חשובים בעולם.

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף טחון
בצל קצוץ
כפית קטשופ
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתיה
4 כפות שמן
תפוח אדמה
כוס תירס
כף א. מרק
חצי כפית פפריקה אדומה
פלפל שחור טחון
מלח

ביצה טרופה
קערה עם פירורי לחם / פאנקו

הכנות:

  1. 1. לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2.  לשים את השמן במחבת חמה להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה ולשמור בצד.

3. לערבב את כל המצרכים, לקחת חלק מהעיסה לטבול בפירורי לחם, לקחת קורצן גדול קוטר 8 ולמלא וככה להמשיך. לשים בהקפאה ל 40 דקות.

4. לטבול בביצה ובפירורי לחם, לחמם מחבת עם שמן ולטגן כדקה שתיים מכל צד.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את השניצלים כ 20 דקות, לא לכסות.

6. מי שרוצה חיים יותר פשוטים שיעשה קציצות להבריש עם הביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

22859 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוף

גולשים מכינים וממליצים:

מזלי : “פשוט טעים!! מתכון מצויין וקל להכנה, הנסיך שלי טרף את זה וגם אני נהנתי מאוד! והכי חשוב הכנתי מעוף טחון טרי וחומרים ביתיים וזה לא קנוי מהסופר, תודה!!”

קרן : שמתי עין על המתכון הזה לפני כמה זמן, היום סופסוף הכנתי וזה היה ממש הצלחה, קל להכנה וטעים.. הילד ראה אמר “לא אוהב” למזלי טעם ואז ביקש עוד אחד.. אני אכלתי כבר אחד ככה בעמידה במטבח..

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

טוב אז ככה, אני גרה בחו”ל ואני פשוט מתה על שניצל תירס ומסבר שאין פה.
ניסיתי מלא מתכונים של שניצל תירס ותמיד יצא סביר!
אתמול הכנתי את השניצלים שלך ניקי והם פשוט יצאו מדהיייים !!
הכפלתי את הכמות והקפאתי!
ניקי תודה לך על עוד מתכון מוצלח!
ישר כוח!!! וד”א אתר מעולה תתחדשי!

גיל

האים אפשר לטגן ? איך זה יוצא בטיגון ?

שם

יצא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תמוש

הי, האם את קונה חזה עוף טרי ומבקשת מהקצב לטחון? או שניתן גם להשתמש בעוף טחון קפוא (לא יודעת עם זה חזה…)

תודה!!!

דפנה

מתכון מצויין! תודה.
יוצא מעולה כל פעם מחדש.
אני טוחנת את התירס ואז מוסיפה אותו.

שם

אוי אוי אוי, כל כך טעים!

טלי ע

דבר ראשון אחלה אתר ומתכונים משגעים!!!
לצערי הקציצות יתיבשו מבפנים אבל מבחוץ לא ניראו כל כך זהובים כמו אצלך מה יכולה להיות הסיבה?