שניצל תירס ועוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס ועוף

שניצל תירס ועוף

שניצל תירס, גילוי נאות אני לא קונה אוכל מוכן, אני לא אוהבת אוכל מוכן כל השניצלים המוכנים למינהם לא עושים לי את זה ותודה לאל שהילדים שלי מעדיפים את האוכל שאני מכינה בבית.
למה לקנות שניצלים מוכנים לא עדיף להכין בבית כשלפחות אני יודעת מה הכנסתי פנימה ומה הילדים שלי אוכלים , בלי שום חומרים משמרים ועוד שיקול חשוב זה הכסף השניצלים המוכנים יקרים מאוד ויותר משתלם כלכלית להכין בבית.
ומי שמרימה גבה ואומרת “הילדים שלי בחיים לא יאכלו” שווה לנסות אין מה להפסיד.
זה הילדים שלנו נכון ? הם הכי חשובים בעולם.

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף טחון
בצל קצוץ
כפית קטשופ
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתיה
4 כפות שמן
תפוח אדמה
כוס תירס
כף א. מרק
חצי כפית פפריקה אדומה
פלפל שחור טחון
מלח

ביצה טרופה
קערה עם פירורי לחם / פאנקו

הכנות:

  1. 1. לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2.  לשים את השמן במחבת חמה להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה ולשמור בצד.

3. לערבב את כל המצרכים, לקחת חלק מהעיסה לטבול בפירורי לחם, לקחת קורצן גדול קוטר 8 ולמלא וככה להמשיך. לשים בהקפאה ל 40 דקות.

4. לטבול בביצה ובפירורי לחם, לחמם מחבת עם שמן ולטגן כדקה שתיים מכל צד.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את השניצלים כ 20 דקות, לא לכסות.

6. מי שרוצה חיים יותר פשוטים שיעשה קציצות להבריש עם הביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

21664 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוףשניצל תירס ועוף

גולשים מכינים וממליצים:

מזלי : “פשוט טעים!! מתכון מצויין וקל להכנה, הנסיך שלי טרף את זה וגם אני נהנתי מאוד! והכי חשוב הכנתי מעוף טחון טרי וחומרים ביתיים וזה לא קנוי מהסופר, תודה!!”

קרן : שמתי עין על המתכון הזה לפני כמה זמן, היום סופסוף הכנתי וזה היה ממש הצלחה, קל להכנה וטעים.. הילד ראה אמר “לא אוהב” למזלי טעם ואז ביקש עוד אחד.. אני אכלתי כבר אחד ככה בעמידה במטבח..

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

אפשר עם בקר טחון?
הכנתי בעבר מספר פעמים עם עוף טחון ויצא מדהים!!!!
עכשיו יש לי בקר, זה בסדר?

בת-חן

ניקי שלום, כמה לשים אבקת מרק עוף?

מיכל נח

הי ניקי יקרה,
תודה לך על שפע המתכונים!
האם ניתן להכין ללא אבקת הסודה? או האם ניתן להחליפה במשהו אחר?
שוב המון תודה,
מיכל

תהילה

היי ניקי,
אחרי הכתבה על השניצלים התעשייתיים/מעובדים נכנסתי לאתר והכנתי את המתכון
הזה… מעולה!!!! תודה
אני צמחונית , אבל הבת שלי , בת 3.5 אכלה ככ הרבה, חשבתי לטעום ובאמת טעים.
אז עכשיו גם מתכון בריא ולא צמחוני לילדה. ביג לייק!!

מיכל

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה?

עדי

האם ניתן לטגן אותם?

שרה

היי ניקי,
עברתי על התגובות וראיתי שכמה פעמים אמרת שאת עובדת על מתכון פרווה, בלי עוף/בשר.
האם הצלחת למצוא פיתרון?