ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

איזה כיף של מתכון, אני הכי אוהבת שיש לי מנה עיקרית ותוספת במתכון אחד. רוטב מושלם של בשר וירקות שעוטף את הספגטי מכל הכיוונים.
איזה כיף שהפסטה סופגת את הטעמים של הבשר והכל מתמזג ביחד.
בפירוש מתכון קלאסי לארוחת הצהריים, בולונז מפנק עם בשר ירקות וספגטי שכל אמא יכולה להכין. מתכון נהדר גם לילדים וגם לגדולים שלפעמים גם הם מנשנשים ישר מהסיר…

4 מנות

מרכיבים:

300  ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
500 ג’ בשר טחון (צלעות)
בצל
100 ג’ רסק עגבניות (2 כפות)
2 גזרים
3/4 כוס מים
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לטגן כשתי דקות, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולהוסיף לגזר, לטגן עוד כשתיים שלוש דקות, להוסיף את הבשר ולפורר תוך כדי בחישה.

2. להוסיף רסק, מים ותבלינים לבשל כמה דקות מידי פעם לבחוש.

*3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לבשר, לערבב כשתי דקות על האש ולהגיש.

Easy Tasty Spaghetti Bolognese

101414 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז הוא מאכל שמכיל פחמימה (הספגטי) וחלבון (הבשר).
בארוחה עיקרית כדאי להקפיד שתמיד יופיעו פחמימה, חלבון וירק- כל אלה ביחד יוצרים לנו את השילוב של “צלחת מנצחת”. הפחמימות- נותנות אנרגיה, החלבון- בונה את הגוף והירקות-ויטמינים ומינרלים החיוניים לבריאותנו וסיבים תזונתיים לעיכול תקין ושובע לאורך זמן.

אפשר לגוון את סוג הבשר ולהשתמש בבשר הודו או עוף טחון- נחשבים חלבון רזה יותר מאשר בקר. כמו כן שילוב של פסטה מלאה ישדרג את המתכון גם בדגנים מלאים.

המתכון שלפנינו מכיל 22 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות), חצי מהן מפחמימה וחצי מחלבון. כדי לקבל ארוחה מאוזנת שיכולה לשמש גם בתפריט הרזיה, נחלק את המתכון כולו ל5-6 ותתקבל לנו ארוחה שמכילה 4 יחידות אנרגיה (2 חלבוניות ו2 פחמימתיות). נוסיף ירק ליד- סלט, שעועית ירוקה מוקפצת או כל ירק מבושל ולפנינו ארוחה מושלמת!

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעיםספגטי בולונז הכי קל שיש וטעיםספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעיםספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

גולשים מכינים וממליצים:

יפעת: “היי ניקי, הבולונז יצא פשוט מעולה! כל כך כיף להכין את הדברים שלך, את כבר ״שם קוד״ אצלנו, הילדים רואים המטעמים וישר שואלים: ״זה של ניקי, נכון?״ תודה שהכנסת לנו הרבה פלפל לחיים במטבח”

יעל : “הכנתי את הבולונז לארוחת ערב עכשיו,כמובן שכבר הספקנו לאכל..
וחזרתי לעדכן שבעלי הדגיש שזה הבולונז הכי טעים שהוא אכל מימיו
וחשוב לציין שאמא שלו בשלנית מדופלמת אז הרף גבוה מאוד:):)
יבורכו ידייך! תודה רבה יקרה”

אסתי : “ניקי הכנתי לארוחת צהריים יצא אליפות . כל כך פשוט וכל כך טעים
יודעת שרשמו את זה אין ספור פעמים ,אבל באמת מכל הלב מאז שהכרתי את האתר שלך אני לא מפסיקה לבשל ולבשל טעים!! תודה”

נוי : “כמו כל נסיון עם המתכונים שלך, יצא מדהים!
הילדים התאהבו.. מקווים שנשאיר משהו לאבא שמגיע בערב..”

אבישג : “זה טעים!!! טעים!!!
אני והילדים חיסלנו ;)”

שבי : “זה הבולונז הכי טעים שיצא לי אי פעם!
תודה על עוד מתכון קל וטעייייים!!”

שני : “מתכון מעולה !!”

286
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי
אפשר לשאול מאיזה חברה המחבת שאת משתמשת ? מחפשת לקנות מחבת שלא נדבק בה האוכל ותתנקה בקלות.

אור

2 דברים :
1. תודה רבה על השיתוף של המתכונים המעולים שלך 🙂
2.אין לך מסעדה או מקום של אוכל מוכן (קיטרינג) שאפשר לבוא לטעום מהידיים שלך חח ????? :):):):):)

מירי❤

אוכלים בצהריים ואת השאר לערב:)
תודה רבה

מירי❤

בוקר טוב יקרה,
מה שלומכם? מקווה שאתם בסדר. מה שכן, אין ספק שאת משמחת הרבה משפחות עם המתכונים הנפלאים שלך, בפרט בתקופה הזאת – זה גורם מאחד:) רציתי לשאול האם ניתן להכין לצהריים ואת השאר להגיש כך בערב..? אחרי הערבוב עם הפסטה..?
תודה רבה
תבורכי:)

shani mor

הי ניקי מתכון מעולה ממש טעים
רוצה לציין שכל המתכונים שלך מאוד מאוד טעימים
המון תודה רבה

עדי ב

מתכון הכי קל וטעים שיש !!
החלפתי את הרוטב עגבניות הרגיל כי לא היה לי ברוטב עגבניות לפיצה המוכן ואימצתי את זה .. ממש מוסיף וטעים ! את אלופה!

1 16 17 18