נאגטס עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נאגטס עוף בציפוי פריך

נאגטס עוף בציפוי פריך בדיוק כמו שהילדים אוהבים, הרבה יותר טובים מהקנויים ולא אמרתי מילה על מקדונלד’ס.
נגיסי עוף קטנים עטופים שכבה פריכה ומתחסלים מהר נשמע נהדר נכון ?
הגיע הזמן לעשות את הנאגטס האלה בבית במקום לקנות.
בשביל מה לצאת מהבית שאפשר להכין את הנגיסי עוף הנהדרים האלה במטבח שלכם והם יוצאים מופלא! זה אחד הדברים שהילדים הכי אוהבים לאכול.
מתכון טעים ומפנק ביותר בכמה דקות הכנה, מושלם לאירוח או לנישנוש מול הטלוויזיה.

מרכיבים:

800 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות

140 ג’ קמח (כוס)
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
מלח

טמפורה:
280 ג’ קמח (2 כוסות)
כוס בירה לבנה (זה קצת פחות מבקבוק של 330 מ”ל
240 מ”ל מי סודה (משקה מוגז)
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. להוסיף לחזה עוף את הקמח, פפריקה, גריל עוף, פלפל ומלח לערבב ולשמור בצד.

2. הכנת הטמפורה:
לערבב את מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה ונוזלית. לשים מחצית מהחזה עוף במטפורה (אפשר גם פחות או אחד אחד מה שנוח) להניח את חתיכות החזה בזהירות בשמן החם להזהיב משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

Chicken Nuggets

כדאי לדעת ש…
לא מתאים לאפייה, את הבירה אפשר להחליף בסודה, לא מומלץ להכין מראש.

65194 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נאגטסנאגטסנאגטס

 

גולשים מכינים וממליצים:

שרון :  בזכות המתכון הזה קיבלתי פטור ממקדונלדס מהילדים שלי. מתכון מנצח!!!!!!!

עינב : מדהים כמה שזה טעים – הכנתי אתמול עם סודה (לא היה לי בירה) ויצא פשוט מדהים, בעלי והילד חיסלו אפילו הקטנה שבדר”כ לא אוכלת בשר טעמה

ענבר : המתכון מדהים ומוצלח וטעים במיוחד.

חני : ” אז עדכון כמו שהבטחתי: החלפתי את הקמח הלבן בקמח ללא גלוטן (קמח קונדיטור).. יצא פצצה!!! לא פחות טעים!! איזה כיף לאכול ולאכול בלי לפחד מהתוצאה ולהתענג על כל ביס…. (; תודה אלופה!”

lin : “מתכון מושלם !
יצא משגע !כולם טרפו”

עדי : “יצא מעולה.. כבר הכנתי 3 פעמים ויש דרישה לשוב בבית.
ממש מומלץ!”

אלינור : “נכנסתי רק כדי לכתוב לך שיצא ממש מדהים! לא האמנתי שמשתי כוסות סודה וקמח ועוד קצתתבלינים יצא ציפוי כזה מושלם, ובשר נימוך מבפנים. תודה!!!”

485
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי המקסימה!! תודה על כל ועל כל התכונים המהממים והטעימים שלך!! רק רוצה להבין בבקשה, מה נותן פה במתכון הסודה והבירה? נותן משהו בטעם או רק בשביל הציפוי הנפוח

מיטל

היי ניקי, שמתי כוס בירה ופתאום שמתי לב שצריך גם סודה… בקיצור אין לי עוד בירה ואין לי עוד סודה… יש לך המלצה עבורי איך להמשיך מפה???

שני

כמה שמן צריך כדי לטגן?

אלינור

נכנסתי רק כדי לכתוב לך שיצא ממש מדהים! לא האמנתי שמשתי כוסות סודה וקמח ועוד קצתתבלינים יצא ציפוי כזה מושלם, ובשר נימוך מבפנים. תודה!!!

מיכל

הי
מעדכנת שיצא טעים בטירוף!
‘משום מה’ הגדולים הבררנים לא נגעו ☹
הקטן טרף! מבין באוכל

סיגל

נראה לי מתכון מעולה לניצול יום החופש מחר, מה היית מגישה עם זה?

שמחה

אפשר לעשות גם עם פרגיות תודה