

נאגטס עוף בציפוי פריך
נאגטס עוף בציפוי פריך בדיוק כמו שהילדים אוהבים, הרבה יותר טובים מהקנויים ולא אמרתי מילה על מקדונלד’ס.
נגיסי עוף קטנים עטופים שכבה פריכה ומתחסלים מהר נשמע נהדר נכון ?
הגיע הזמן לעשות את הנאגטס האלה בבית במקום לקנות.
בשביל מה לצאת מהבית שאפשר להכין את הנגיסי עוף הנהדרים האלה במטבח שלכם והם יוצאים מופלא! זה אחד הדברים שהילדים הכי אוהבים לאכול.
מתכון טעים ומפנק ביותר בכמה דקות הכנה, מושלם לאירוח או לנישנוש מול הטלוויזיה.
מרכיבים:
800 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
140 ג’ קמח (כוס)
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
מלח
טמפורה:
280 ג’ קמח (2 כוסות)
כוס בירה לבנה (זה קצת פחות מבקבוק של 330 מ”ל
240 מ”ל מי סודה (משקה מוגז)
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. להוסיף לחזה עוף את הקמח, פפריקה, גריל עוף, פלפל ומלח לערבב ולשמור בצד.
2. הכנת הטמפורה:
לערבב את מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה ונוזלית. לשים מחצית מהחזה עוף במטפורה (אפשר גם פחות או אחד אחד מה שנוח) להניח את חתיכות החזה בזהירות בשמן החם להזהיב משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
כדאי לדעת ש…
לא מתאים לאפייה, את הבירה אפשר להחליף בסודה, לא מומלץ להכין מראש.
גולשים מכינים וממליצים:
שרון : בזכות המתכון הזה קיבלתי פטור ממקדונלדס מהילדים שלי. מתכון מנצח!!!!!!!
עינב : מדהים כמה שזה טעים – הכנתי אתמול עם סודה (לא היה לי בירה) ויצא פשוט מדהים, בעלי והילד חיסלו אפילו הקטנה שבדר”כ לא אוכלת בשר טעמה
ענבר : המתכון מדהים ומוצלח וטעים במיוחד.
חני : ” אז עדכון כמו שהבטחתי: החלפתי את הקמח הלבן בקמח ללא גלוטן (קמח קונדיטור).. יצא פצצה!!! לא פחות טעים!! איזה כיף לאכול ולאכול בלי לפחד מהתוצאה ולהתענג על כל ביס…. (; תודה אלופה!”
lin : “מתכון מושלם !
יצא משגע !כולם טרפו”
עדי : “יצא מעולה.. כבר הכנתי 3 פעמים ויש דרישה לשוב בבית.
ממש מומלץ!”
אלינור : “נכנסתי רק כדי לכתוב לך שיצא ממש מדהים! לא האמנתי שמשתי כוסות סודה וקמח ועוד קצתתבלינים יצא ציפוי כזה מושלם, ובשר נימוך מבפנים. תודה!!!”
היי ניקי, מה שלומך?
האם ניתן להכין את המתכון עם עוף טחון? הבלילה נשמעת מעולה אבל יש לי רק טחון. תודה וסופ”ש נפלא! 🙂
היי ניקי,
מה הכוונה ב”לא להכין מראש?
האם הכוונה היא לא להתחיל את שלבי ההכנה בכלל עד סמוך למועד הארוחה בפועל או שהכוונה לא להכין את הבלילה מראש ולטגן במועד מאוחר יותר?
אני רוצה להכין לארוחת צהרים היום ולא יודעת אם כבר להכין או לחכות קרוב ל-13:00 כשהילדים חוזרים….
אפשר להכין את הבלילה מראש, ורק לטבול ולטגן בצהריים?
מה נותנת הבירה בעצם? (יש לי גם בירה (הייניקן וגולדסטאר – יש עדיפות?) וגם סודה)
ניקי מקסימה … תודה זה נראה נהדר
לבעלי רגישות לבירה (בגלל דלקת מפרקים) האם יש לך רעיון? יודעת שהשאלות האלו מעצבנות אבל ממש בא לי להכין את זה
ותודה רבה
היי ניקי, אם אני אכין עם הציפוי ואקפיא לפני טיגון, יצא בסדר?
ניקי שלום
האם אפשר להכין את הנגטס משווארמה הודו נקבה במקום חזה עוף. תודה רבה