נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים
מתכון קל ביותר מהסוג שילדים לא עומדים בפניו, מתאים מאוד לארוחת הצהריים, ההכנה קלילה והתוצאה שהילדים אכלו הכל ולא השאירו כלום!
איזה כיף לראות את הצלחות הריקות 🙂
מרכיבים:
13 נקניקיות
5 תפוחי אדמה
כפית שטוחה פפריקה
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לקלף את תפוחי האדמה לפלחים עבים, למלא סיר עם מים ולהרתיח, להכניס את תפוחי האדמה לבשל 5 – 6 דקות ולסנן.
3. לשים בקערה את תפוחי האדמה, לחצות את הנקניקיות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם השמן זית התבלינים ולערבב.
4. להעביר לתבנית לכסות עם נייר כסף לאפות כ 20 דקות, להוריד את נייר הכסף ולאפות עד שתפוחי האדמה רכים.
5. אני מוסיפה עוד דרך להכין:
לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלחים בשכבה להזליף שמן קנולה ולהמליח, לאפות כ 30 דקות, הפלחים אמורים להיות רכים וזהובים, להוסיף את הנקניקיות מעל לכסות עם נייר כסף להוריד את החום ל 180 מעלות ולאפות 15 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : טעים בטירוף!!! הכנתי עם תפוגן תודה ניקי על מתכון בקלי קלות וטעים טעים!!! 🙂