יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים

נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

26 פברואר 2013
(Visited 16,219 times, 1 visits today)
נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

מתכון קל ביותר מהסוג שילדים לא עומדים בפניו, מתאים מאוד לארוחת הצהריים, ההכנה קלילה והתוצאה שהילדים אכלו הכל ולא השאירו כלום!
איזה כיף לראות את הצלחות הריקות 🙂

מרכיבים:

13 נקניקיות
5 תפוחי אדמה
כפית שטוחה פפריקה
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי האדמה לפלחים עבים, למלא סיר עם מים ולהרתיח, להכניס את תפוחי האדמה לבשל 5 – 6 דקות ולסנן.

3. לשים בקערה את תפוחי האדמה, לחצות את הנקניקיות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם השמן זית התבלינים ולערבב.

4. להעביר לתבנית לכסות עם נייר כסף לאפות כ 20 דקות, להוריד את נייר הכסף ולאפות עד שתפוחי האדמה רכים.

5. אני מוסיפה עוד דרך להכין:
לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלחים בשכבה להזליף שמן קנולה ולהמליח, לאפות כ 30 דקות, הפלחים אמורים להיות רכים וזהובים, להוסיף את הנקניקיות מעל לכסות עם נייר כסף להוריד את החום ל 180 מעלות ולאפות 15 דקות.

נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : טעים בטירוף!!! הכנתי עם תפוגן תודה ניקי על מתכון בקלי קלות וטעים טעים!!! 🙂

הרשם
עדכן
111 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
רציתי לשאול מבין 2 הדרכים שרשמת לאפייה יש אחת שעדיפה ?
ושאלה נוספת באופציה השניה רשמת לסדר את תפוחי האדמה להזליף שמן ולהמליח … מה לגבי שאר התבלינים מתי מוסיפים אותם ?
תודה רבה …

יצא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!! הכנתי את זה לארוחת ערב (השתמשתי בנקניקיות טבעול, לא עוף) וחצי תבנית חוסלה תוך 10 דקות בערך (הרב על ידי בעלי)… צודה רבה!

אוי תודה תודה תודה תודה! הילד הקטן שלי בן ה-12 חיסל את זה! עוד מתכון מעולה. הוא גם אמר: ״מעכשיו אנחנו מכינים ואוכלים אוכל רק מהאתר של ניקי.״

תודה ריקי, עוד מתכון מעולה!

הי ניקי. פסח שמח. אני מכינה כל השנה תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה שלך. ורוצה עכשיו להכין שוב.יש מצב שאין את זה האפליקציה יותר?!
זה נקניקיות. תפוחי אדמה. גמבה עם סילאן/דבש
אשמח לעזרה

יצא אליפות, הילדים נהנו מאוד

כמה מנות יוצא מזה? אפשר להכפיל או לשלש את תפוחי האדמה?