פילה דג זהבון מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פילה דג זהבון מטוגן

פילה דג זהבון מטוגן

פילה זהבון עם תפוחי אדמה, הגיע יום ראשון ושוב שוברים את הראש מה להכין. בא לי משהו קל ולא כבד יאללה הלכתי על דגים עם תפוחי אדמה ואורז שיהיה בתאבון.

מרכיבים:

שקית דגי זהבון
2 ביצים
כפית פפריקה
כפית גדושה קטשופ
כפית מיונז
חצי כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם


הכנות:

1. לטרוף ביצים, מיונז חרדל, קטשופ ותבלינים, לחצות את הזהבון לחצי לטבול בביצים ולצפות בפירורי לחם.

2. לטגן את הדג עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם התפוחי אדמה ואורז עם תירס.

6913 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פילה זהבון עם תפוחי אדמה


תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

הי ניקי. האם אפשר להשתמש במתכון זה בדג פוטית?

תודה על מתכונים נהדרים!!!!

נטע

היי ניקי.. האם אפשר להוסיף בטטה בתנור ביחד עם התפוחי אדמה..אחרי טיגון של תפוחי אדמה?

והאם אפשר לדלג על הטיגון של התפוחי אדמה ופשוט לשים את הבטטה והתפוח אדמה ביחד בתנור?ואם כן לכמה זמן וכמה מעלות?

אגב .. אתר מהמם שגילתי לא מזמן..תודהה לך

מיכל

הי ניקי,
האם צריך לשים את הדג קודם עם לימון ?

אושרת

היי ניקי אני יכולה לוותר אל החרדל?