פילה דג זהבון מטוגן
פילה זהבון עם תפוחי אדמה, הגיע יום ראשון ושוב שוברים את הראש מה להכין. בא לי משהו קל ולא כבד יאללה הלכתי על דגים עם תפוחי אדמה ואורז שיהיה בתאבון.
מרכיבים:
שקית דגי זהבון
2 ביצים
כפית פפריקה
כפית גדושה קטשופ
כפית מיונז
חצי כפית חרדל
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
שליש כפית מלח
פירורי לחם
הכנות:
1. לטרוף ביצים, מיונז חרדל, קטשופ ותבלינים, לחצות את הזהבון לחצי לטבול בביצים ולצפות בפירורי לחם.
2. לטגן את הדג עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
3. להגיש עם התפוחי אדמה ואורז עם תירס.