יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני דגים מתכוני תפוחי אדמה

פילה דג זהבון מטוגן

16 מרץ 2013
(Visited 15,360 times, 1 visits today)
פילה דג זהבון מטוגן

פילה דג זהבון מטוגן

פילה זהבון עם תפוחי אדמה, הגיע יום ראשון ושוב שוברים את הראש מה להכין. בא לי משהו קל ולא כבד יאללה הלכתי על דגים עם תפוחי אדמה ואורז שיהיה בתאבון.

מרכיבים:

שקית דגי זהבון
2 ביצים
כפית פפריקה
כפית גדושה קטשופ
כפית מיונז
חצי כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לטרוף ביצים, מיונז חרדל, קטשופ ותבלינים, לחצות את הזהבון לחצי לטבול בביצים ולצפות בפירורי לחם.

2. לטגן את הדג עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם התפוחי אדמה ואורז עם תירס.

פילה זהבון עם תפוחי אדמה

הרשם
עדכן
42 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי. ידוע לך אם יש הבדל בין זהבון לזהבנון? המתכון הזה ילך עם פילה זהבנון?

היי ניקי
רציתי לדעת בעלי קנה את הדג ואני לא מכירה
זה דג עם עצמות ? זה מתאים לילדים
ודבר שני אין לי חרדל וומיונז .. זה יצא עדין טוב?

תודה
את עוזרת המון תבורכי

היי ניקי,
גיסתי הביאה לי את הדג הזה שמעולם לא יצא לי להתעסק איתו וחיפשתי אצלך מה לעשות איתו..
קיצר, יצא ממש טעים!! 🙂
ראיתי באחת התגובות שכתבת על רוטב שום לדגים. נראה לי להיט! רצה לנסות.. תודה רבה!!

הי ניקי. האם אפשר להשתמש במתכון זה בדג פוטית?

תודה על מתכונים נהדרים!!!!

היי ניקי.. האם אפשר להוסיף בטטה בתנור ביחד עם התפוחי אדמה..אחרי טיגון של תפוחי אדמה?

והאם אפשר לדלג על הטיגון של התפוחי אדמה ופשוט לשים את הבטטה והתפוח אדמה ביחד בתנור?ואם כן לכמה זמן וכמה מעלות?

אגב .. אתר מהמם שגילתי לא מזמן..תודהה לך

הי ניקי,
האם צריך לשים את הדג קודם עם לימון ?

היי ניקי אני יכולה לוותר אל החרדל?