


פילה דג זהבון מטוגן
פילה זהבון עם תפוחי אדמה, הגיע יום ראשון ושוב שוברים את הראש מה להכין. בא לי משהו קל ולא כבד יאללה הלכתי על דגים עם תפוחי אדמה ואורז שיהיה בתאבון.
הכנות:
1. לטרוף ביצים, מיונז חרדל, קטשופ ותבלינים, לחצות את הזהבון לחצי לטבול בביצים ולצפות בפירורי לחם.
2. לטגן את הדג עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
3. להגיש עם התפוחי אדמה ואורז עם תירס.
25133 צפיות 7 צפיות היום
היי ניקי
רציתי לדעת בעלי קנה את הדג ואני לא מכירה
זה דג עם עצמות ? זה מתאים לילדים
ודבר שני אין לי חרדל וומיונז .. זה יצא עדין טוב?
תודה
את עוזרת המון תבורכי
היי ניקי,
גיסתי הביאה לי את הדג הזה שמעולם לא יצא לי להתעסק איתו וחיפשתי אצלך מה לעשות איתו..
קיצר, יצא ממש טעים!! 🙂
ראיתי באחת התגובות שכתבת על רוטב שום לדגים. נראה לי להיט! רצה לנסות.. תודה רבה!!
הי ניקי. האם אפשר להשתמש במתכון זה בדג פוטית?
תודה על מתכונים נהדרים!!!!
היי ניקי.. האם אפשר להוסיף בטטה בתנור ביחד עם התפוחי אדמה..אחרי טיגון של תפוחי אדמה?
והאם אפשר לדלג על הטיגון של התפוחי אדמה ופשוט לשים את הבטטה והתפוח אדמה ביחד בתנור?ואם כן לכמה זמן וכמה מעלות?
אגב .. אתר מהמם שגילתי לא מזמן..תודהה לך
הי ניקי,
האם צריך לשים את הדג קודם עם לימון ?
היי ניקי אני יכולה לוותר אל החרדל?