יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכונים לחנוכה

פנקייק

7 אפריל 2013
(Visited 1,025,325 times, 8 visits today)
פנקייק

פנקייק

יוצא לי להכין המון פנקייקים זה אחד הדברים שהילדים שלי הכי אוהבים ואפילו אני אוהבת להכין תחשבו משהו מתוק בכמה דקות הכנה וזה כל הקסם של הפנקייק הזה, רוצים לדעת מה הסוד של הפנקייק הזה ?
זאת השיטה הכי מהירה קלה ונקייה להכין פנקייקים טעימים, הבלילה מספיק נוזלית כלומר אני מעבירה לכד מזיגה ועוד טיפ קטן כדאי להשאיר בצד 30 דקות ואפילו קצת יותר זה רק עושה טוב לפנקייק.
למזוג ערימות קטנות למחבת הסירופ מייפל כבר מחכה על השולחן אני לא קוראת לילדים הריח מביא אותם בריצה למטבח, כל העניין זה 10 דקות הכנה ערימה יפה של פנקייקים וכולם נהנים לאכול גם אני 🙂

5 פנקייקים גדולים / 10 פנקייקים בינוניים / המון פנקייקים קטנים

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
240 מ"ל חלב (כוס) / מים
4 כפות שמן
1/4 כפית מלח
80 ג' סוכר (שליש)
190 ג' קמח (כוס ורבע)
2 כפיות א. אפיה

מתכון לפנקייק עבה רך ואוורירי

פנקייק אליפות!

הכנות:

1. להקציף / לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות להוסיף את החלב והשמן באיטיות תוך כדי טריפה, להוסיף את המלח ובסוף את הקמח והא. אפייה ולטרוף עד שהכל אחיד וחלק.

2. להעביר את התערובת לכד מזיגה לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולמזוג ערימות למחבת החמה לטגן עד שמופיעות בועיות על פני הפנקייק להפוך בזהירות ולטגן עוד זמן קצר עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, דבש, סילאן.

טיפים להכנת פנקייק:
הכנה מראש – אין בעיה להכין את הבלילה שעה ואפילו שעתיים מראש זה רק יעשה טוב לפנקייק בעצם אפילו מספר שעות בכד מזיגה במקרר מכוסה, לפני שמתחילים ערבוב קצר.
ערבוב יתר – לא להגזים בערבוב כלומר לערבב עד שיש תערובת חלקה וזהו לעצור.
טיגון – מחבת חמה לא חמה מאוד, מחבת קרה תגרום לזה שהפנקייק יספוג את השמן וגם יאבד צורה, קצת חמאה להמיס עם השמן אחלה שדרוג.
הפנקייק נדבק למחבת – תחליפו מחבת הפנקייקים אמורים לטייל במחבת לא קורה ? מהר להחליף.
הפכתי מוקדם מידי – לפני שהופכים להציץ לוודא שהזהיב ורק אז להפוך.
הקפאה – אפשר להקפיא מומלץ להפריד בין השכבות כדי שלא ידבק, זה לא כמו שמכינים אבל לא נראה שלילדים שלי אכפת.
צורה עגולה יפה – ספציפי במתכון הזה להשתמש בכד מזיגה לצקת ערימות למחבת הכי קל בדרך הזאת ושום דבר לא מתלכלך.

פנקייק של שבת בבוקר – 5 מתכונים מעולים

For the recipe in English:

Easy pancake recipe

Makes 5 large pancakes / 10 medium pancakes / many small pancakes

Ingredients:
* 2 large eggs
* 240 ml (1 cup) milk or water
* 4 tablespoons canola oil
* 1/4 teaspoon salt
* 80 g (1/3 cup) sugar
* 190 g (1 1/4 cups) flour
* 2 teaspoons baking powder

Instructions:
1. Whisk the eggs and sugar for a few seconds, then slowly add the milk and oil while whisking continuously. Add the salt, followed by the flour and baking powder, and whisk quickly until the batter is smooth and uniform.

2. Transfer the batter to a pitcher or measuring cup with a spout for easy pouring. Heat a large pan over medium heat and coat it with 3 tablespoons of oil. Pour small mounds of batter onto the hot pan. Cook until bubbles form on the surface, then carefully flip and cook until golden. Transfer the pancakes to a paper towel to absorb any excess oil.

3. Serve warm with maple syrup, chocolate, honey, date syrup (silan), or any

פנקייקפנקייק

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : "ניקי!! זה טעים בטירוף!! פשוט מושלם!!
הבת שלי בת 12 הכינה לכל הילדים (שמונה במספר) הכפילה כמויות פי 3
הילדים טרפו!! לא נשאר פירור.
עכשיו אני עומדת להכין עוד נגלה…."

סימה : בוקר טוב , אתמול הכנתי את הפנקייקים – מתכון פשוט , קל ומדהים . מומלץ בחום מכל המתכונים שניסיתי אלו הכי מוצלחים . ( הוספתי לבלילה כפית ת.וניל ששידרג את הטעם לוניל מעט ) .

צפנת : הי ניקי, כרגיל, כמו כל המתכונים שלך-יצא מעולה!! בזכותך כל הארוחות בבית שלנו שודרגו.. תבורכי! 🙂

עדי : "פעם ראשונה שמכינה לפי המתכון הזה, יצא לי פשוט טעים ורך…… יאמיייי"

מלי : "מתכון מושלם!!!
כל פעם שהבן שלי מזמין חבר מהגן הוא מבקש שאכין לו את הפנקייקים האלו והוא מתגאה שאמא שלו מכינה את הפנקייקים הכי הכי טעימים!!"

ליאן :"כבר הרבה זמן שאני מכורה לאתר ומכינה דברים שמצליחים בכל פעם מחדש אבל המתכון הזה פשוט וואו
מאחת שלא כל כך צלחה עד היום בפנקייקים הפכתי לאחת שרק מחכים שתכין עוד ומלקקים את האצבעות לאחר כל ביס
המתכון מדוייק וטעים להפליא למרות שאני אישית מוסיפה 1/4 כוס מייפל שלדעתי מקפיץ את המתכון ברמות ומוסיף טעם נהדר. בקיצור תודה רבה על מתכון מדהים אוהבת המון."

הרשם
עדכן
755 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן