יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות

פנקייק

7 אפריל 2013
(Visited 620,096 times, 313 visits today)
פנקייק

פנקייק

אני מכינה המון פנקייקים בבית אני יכולה לומר שזה אחד הדברים שהילדים שלי הכי אוהבים לאכול. לא משנה כמה אני מכינה זה מתחסל ואני מכפילה כמויות, חותכת למשולשים קטנים שום דבר לא עוזר.
אני הולכת עם זה עד הסוף, סירופ מייפל, ממרח שוקולד, סוכריות, אם כבר חוגגים אז עד הסוף ושיהיה הכי מתוק וטעים.
מתכון מושלם לפנקייק קל וטעים.

5 פנקייקים גדולים / 10 פנקייקים בינוניים

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
240 מ”ל חלב (כוס)
4 כפות שמן
1/4 כפית מלח
80 ג’ סוכר (שליש)
190 ג’ קמח (כוס ורבע)
2 כפיות א. אפיה

מתכון לפנקייק עבה רך ואוורירי

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

  1. 1. להקציף / לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות, להוסיף את החלב והשמן באיטיות תוך כדי טריפה, להוסיף את המלח ובסוף את הקמח והא. אפייה, לטרוף עד שהכל אחיד וחלק.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן למלא חצי מצקת ולצקת למרכז המחבת, לטגן עד שמופיעות בועיות על פני הפנקייק, להפוך בזהירות ולטגן עוד דקה שתיים או עד שמזהיב.

3. להוציא לנייר סופג.

4. להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, דבש, סילאן…

מה יותר כיף מלקבל כל בוקר לחמים, מאפים ומוצרי חלב טריים?

כדאי לדעת ש…
לא מומלץ להכין מראש, זה יותר מתאים להכין ולהגיש. לפרווה להחליף את החלב במים.

ניקי לוחשת לספרים

פנקייק

פנקייקפנקייקפנקייק

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “ניקי!! זה טעים בטירוף!! פשוט מושלם!!
הבת שלי בת 12 הכינה לכל הילדים (שמונה במספר) הכפילה כמויות פי 3
הילדים טרפו!! לא נשאר פירור.
עכשיו אני עומדת להכין עוד נגלה….”

סימה : בוקר טוב , אתמול הכנתי את הפנקייקים – מתכון פשוט , קל ומדהים . מומלץ בחום מכל המתכונים שניסיתי אלו הכי מוצלחים . ( הוספתי לבלילה כפית ת.וניל ששידרג את הטעם לוניל מעט ) .

צפנת : הי ניקי, כרגיל, כמו כל המתכונים שלך-יצא מעולה!! בזכותך כל הארוחות בבית שלנו שודרגו.. תבורכי! 🙂

עדי : “פעם ראשונה שמכינה לפי המתכון הזה, יצא לי פשוט טעים ורך…… יאמיייי”

מלי : “מתכון מושלם!!!
כל פעם שהבן שלי מזמין חבר מהגן הוא מבקש שאכין לו את הפנקייקים האלו והוא מתגאה שאמא שלו מכינה את הפנקייקים הכי הכי טעימים!!”

ליאן :”כבר הרבה זמן שאני מכורה לאתר ומכינה דברים שמצליחים בכל פעם מחדש אבל המתכון הזה פשוט וואו
מאחת שלא כל כך צלחה עד היום בפנקייקים הפכתי לאחת שרק מחכים שתכין עוד ומלקקים את האצבעות לאחר כל ביס
המתכון מדוייק וטעים להפליא למרות שאני אישית מוסיפה 1/4 כוס מייפל שלדעתי מקפיץ את המתכון ברמות ומוסיף טעם נהדר. בקיצור תודה רבה על מתכון מדהים אוהבת המון.”

הרשם
עדכן
711 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
לא הבנתי כל-כך. רשום 4 כפות שמן ואז רשום 3 כפות שמן.
האם השמן הוא לחימום המחבת או לבלילה? וכמה בדיוק- 3 או 4? תודה רבה!

מתכון מעולה שאני מכינה כבר כמה שנים. שאפו ניקי!!! היום הרשיתי לעצמי לשדרג אותו במיוחד ויצא אליפות. הוספתי חצי כוס חד פעמי חם של שמנת מתוקה להקצפה, שקית סוכר וניל, כפית וחצי תמצית וניל, כף גדושה קוואקר.

ווואייי ניקי תודה רבה על עוד מתכון נהדר!!
איזה תגובות מרגשות היו מהילדים!!
אין כמוך!!

שלום לך ניקי יקרה,
המתכון נראה מעולה!!! תודה רבה לך!!!
רציתי לשאול האם אפשר לשים במקום הסוכר בננות?
והאם אפשר לשים במקום האבקת אפייה סודה לשתיה?
תודה!

היי ניקי,
אני מכינה את הפנקייקים אבל יוצא לי גושים מהקמח…
מה לעשות?

היי:) נראה מתכון מעולה. איך עשית את הפנקייקים בעובי אחיד כזה? מחבת פנקייקים?

הי ניקי יקרה, תודה רגבה על המתכון.
האם יהיה טוב יותר להחליף את החלב במיץ תפוזים?