עוף מתוק ועסיסי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף מתוק ועסיסי

עוף מתוק ועסיסי

אחרי כל הבישולים של החג, קבלו עוף קליל להכנה שיוצא שחום וטעים מאוד. מאוד מתאים לילדים. אני ממליצה להגיש עם אורז כתוספת.

מרכיבים:

חלקי עוף
חצי כוס מייפל
כף דבש
3 כפות סויה
2 כפיות חרדל
3 כפיות שום כתוש
מל”פ (מלח , פלפל)

הכנות:

1. להשרות את העוף עם המצרכים כחצי שעה. לרפד תבנית בנייר אפיה (חשוב) לסדר את חלקי העוף. להכניס לתנור שחומם ל 190 מעלות, בסביבות שעה. מידי פעם להבריש את העוף במשרה.

26672 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אלכס : “עשיתי את המתכון, יצא סוף הדרך, ממש טעים! אימצתי את המתכון. כולם ביקשו תוספת, לצערי נגמר מהר.”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
yael

לכמה חלקי עוף מתאימה המרינדה? תודה.

רחלי

למה ציינת לגבי הנייר אפיה – חשוב?
אני אופה את העוף בד”כ בפיירקס ללא נייר אפיה.
יש סיבה מיוחדת?
תודה

לירון

מה אפשר לשים במקום מייפל?

בילבי

האם ניתן להשתמש בחזה עוף במקום חלקי עוף?
תודה

קרן

היי ניקי,

אין צורך לכסות את חלקי העוף בנייר כסף כשהם בתנור, נכון?

תודה 🙂

dikla.b

היי ניקי, אפשרי לאפות בשקית קוקי? מפחדת שיתייבש..

עינת

היי ניקי
הכנתי את העוף והרוטב התייבש כמעט לגמרי (בחום 170 מעלות). אני רוצה לחמם את העוף על הפלטה בשבת ושאלתי אם אפשר להכין שוב את אותו רוטב ולהוסיף. אני מפחדת שזה יהיה כבר מתוק מידי. מה את אומרת?

תודה

1 2 3 5