ספגטי בולונז עם חזה עוף
נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.
הכנות:
1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.
2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.
3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.
4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.
הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.
גולשים מכינים וממליצים:
מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!
אושרת : "רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה."
ח@י : "הכנתי כפול! הכל נגמר!!!"