


ספגטי בולונז עם חזה עוף
נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.
הכנות:
1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.
2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.
3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.
4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.
הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.
19063 צפיות 9 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!
אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”
ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”
היי ניקי היקרה!
האם יתאים להכין בבוקר, ובצהריים לחמם?
ואם כן- יתאים לדעתך בחימום בתנור? על כמה מעלות?
תודה גדולה! בעלי מלקק את האצבעות מאז שגיליתי את האתר.
היי ניקי יש לי 700 ג’ חזה עוף מה צריך לשנות בכמויות ?
תודה
הפשרתי שווארמה עוף והילדה ביקשה בולונז. אמרתי לה רגע אני אשאל את ניקי (; אז ניקי, אפשר את המתכון הזה לעשות עם שווארמה פשוט לחתוך אותה יותר קטן?
מדהימה את ניקי! תענוג לקרוא ולטעום אחרי :)!
שאלה כללית לא רק לגבי זה, כשמחליפים אבקת מרק, כמה מלח וכמה פלפל מחלי, לדוגמא כף אבקת מרק… ועוד שאלה באותו נושא.. כמה לא בריאה אבקש מרק אם זה מיועד לתינוקות.. אם יודעם ורלוונטי לענות כמובן. תודה רבה 🙂