יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכונים מהירים וקלים תבשילי עוף קלים

ספגטי בולונז עם חזה עוף

21 אפריל 2013
(Visited 3,093 times, 1 visits today)
ספגטי בולונז עם חזה עוף

ספגטי בולונז עם חזה עוף

נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.

מרכיבים:

ספגטי
500 ג’ חזה עוף חתוך קטן קטן

משרה:
כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 בצלים קטנים קצוצים
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות קטן
2 שיני שום פרוסות
2 כוסות מים
כף פפריקה אדומה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.

2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.

3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.

4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.

הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!

אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”

ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”

הרשם
עדכן
104 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
מה אפשר להשים במקום העגבניות הטריות ? האם אפשר מרוסקות מקופסת שימורים?
ושאלה נוספת בבקשה לכמות 650 גר’ חזה איך להגדיל כמויות ?
תודה….

היי ניקי היקרה!
האם יתאים להכין בבוקר, ובצהריים לחמם?
ואם כן- יתאים לדעתך בחימום בתנור? על כמה מעלות?
תודה גדולה! בעלי מלקק את האצבעות מאז שגיליתי את האתר.

היי ניקי יש לי 700 ג’ חזה עוף מה צריך לשנות בכמויות ?
תודה

הפשרתי שווארמה עוף והילדה ביקשה בולונז. אמרתי לה רגע אני אשאל את ניקי (; אז ניקי, אפשר את המתכון הזה לעשות עם שווארמה פשוט לחתוך אותה יותר קטן?

מדהימה את ניקי! תענוג לקרוא ולטעום אחרי :)!
שאלה כללית לא רק לגבי זה, כשמחליפים אבקת מרק, כמה מלח וכמה פלפל מחלי, לדוגמא כף אבקת מרק… ועוד שאלה באותו נושא.. כמה לא בריאה אבקש מרק אם זה מיועד לתינוקות.. אם יודעם ורלוונטי לענות כמובן. תודה רבה 🙂

שבוע טוב ניקי, מה שלומך?
כשאת רושמת במתכונים – לחתוך חזה עוף לקוביות, האם אני צריכה לקנות פרפר ומתוך זה לחתוך קוביות ? אשמח לעזרתך, תודה מראש

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים 🙂 אפשר להכין עם פילה עוף במקום חזה עוף?