ספגטי בולונז עם חזה עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם חזה עוף

ספגטי בולונז עם חזה עוף

נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.

מרכיבים:

ספגטי
500 ג’ חזה עוף חתוך קטן קטן

משרה:
כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 בצלים קטנים קצוצים
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות קטן
2 שיני שום פרוסות
2 כוסות מים
כף פפריקה אדומה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.

2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.

3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.

4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.

הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.

6262 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!

אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”

ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”


89
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליהי

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים 🙂 אפשר להכין עם פילה עוף במקום חזה עוף?

שביט

יש מלא פרסומות שמסתירות את התוכן ואי אפשר לראות שום מתכון בשלמותו

מלכי

היי ניקי.
אני רוצה להתאים את המנה גם לבת 4 וגם לבת 10 חודשים. האם אפשר לגרד את העגבניה בפומפיה במקום לקצוץ?
תודה רבה על אתר נפלא ומתכונים טעימים!

מאיה

אפשר לא לטגן את העוף? והאם זה משנה את המתכון?

אושרת

שלום ניקי!
רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.
תודה לך.

יהודית

תודה רבה את מקסימה

1 4 5 6