ספגטי בולונז עם חזה עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם חזה עוף

ספגטי בולונז עם חזה עוף

נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.

מרכיבים:

ספגטי
500 ג’ חזה עוף חתוך קטן קטן

משרה:
כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 בצלים קטנים קצוצים
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות קטן
2 שיני שום פרוסות
2 כוסות מים
כף פפריקה אדומה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.

2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.

3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.

4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.

הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.

20004 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!

אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”

ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
לין

אני נורא רוצה להכין ,אפשר בלי סודה לשתייה?

מלי

היי ניקי ראשית הכנתי את קציצות הבשר שלך ויצא מעולה המון תודה
דבר שני האם אפשר להשתמש בחזה עוף טחון? תודה מראש

אורה

הי ניקי את אלופה
אני מתה על המתכונים שלך והיצירתיות
את נהדרת והמתכונים אחד אחד. גם פשוטים גם טעימים ובלי הרבה דברים שאני לא מכירה
את הראשונה ובדרך כלל האחרונה שאני פותחת לפני שאני מתחילה לבשל
ולאפות
הפעם אני מנסה את המתכון הזה. הוא חדש לי ואני שמחה לנסות
רק יש לי שאלה קטנה, את הרוטב לבשל עם מכסה פתוח?
כדי לצמצם או שזה בסדר מכסה סגור
תודה ויום נפלא בשביל כולנו

הודיה

יצא משגע, בעלי אהב מאוד!!! תודה רבה!!

הודיה

סליחה את צודקת, עוד לא מכירה מספיק טוב את האתר, תודה רבה על הכל אני נהנת מאוד מאוד מהמתכונים!!!!

שם *

???סורי אני באמצע לבשל!!

הודיה

להוסיף את השמן זית בבישול של הספגטי או אח”כ?