


ספגטי בולונז עם חזה עוף
נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.
הכנות:
1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.
2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.
3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.
4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.
הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.
19529 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!
אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”
ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”
היי ניקי, האם אפשר לערבב
את הספגטי עם שמן קנולה?
היי ניקי!
יש אפשרות לערבב מראש, לפני ההגשה את הרוטב עם הספגטי ולא להגיש אותו מעל?
חוצמזה, סומכת על המתכון עוד לפני שבישלתי אותו! המתכונים שלך מצוינים ומככבים אצלי בבית!!!
כן..זאת שוב אני.. באה להחמיא שוב על מתכון מצויין 🙂 תודה!
ניקי המהממת.
שאלה- אצלי לא אוהבים אוכל מתוק (או מתקתק) האם כפית הסוכר משמעותית בטעם? אם מוותרים – הטעם משתנה רציני? פשוט ראיתי שכשאני הולכת ממש לפי ההוראות שלך יש לזה הצלחה גדולה אצל סרבני האכילה שלי…( – :
תודה מראש
היי ניקי!!
הכנתי לארוחת צהריים, עם שינויים מתבקשים של מה יש בבית, אבל יצא טעים בטרוף!!!!
את מדהימה!!!!!!!
היי ניקי חייבת להגיד לך תודה רבה רבה!!!!!! כל המחמאות מבעלי אני מעבירה ישירות אלייך! התחתנתי לפני חודשיים בלי לדעת להכין אורז (!) והתחלתי להכין מהאתר שלך אוכל מבושל, הכל כ׳כ ברור וכייפ להכנה!! זה המתכון האחרון שהכנתי ויצא פצצה, הסודה לשתיה זו הברקה, בתור אחת שלא אוהבת חזה עוף…
אז שוב תודה רבה
הי ניקי, אפשר להכין את זה בטאג’ין? בכלל יש לך מושג מה טוב להכין בטאג’ין ואם האוכל ככה יוצא יותר טעים?