ספגטי בולונז עם חזה עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם חזה עוף

ספגטי בולונז עם חזה עוף

נכון שלא החלטתם מה אתם מכינים לצהריים ? מסתכלים בארונות אולי משם יצוץ משהו, השעון מתקדם עוד מעט הילדים מגיעים אז מה מכינים ? חזה עוף יש בכל בית ספגטי יש בכל בית בא לי בולונז אבל לא רגיל.

מרכיבים:

ספגטי
500 ג’ חזה עוף חתוך קטן קטן

משרה:
כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 בצלים קטנים קצוצים
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות קטן
2 שיני שום פרוסות
2 כוסות מים
כף פפריקה אדומה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את החזה והמשרה להשרות כשעה. להכין את הספגטי לפי ההוראות לערבב עם כף שמן זית.

2. לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף בצל שום טיגון קל (אחלה ריח) להוסיף עגבניות רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כ 10 – 15 דקות.

3. במחבת חמה בנפרד לטגן כשתי דקות את החזה להוסיף לרוטב ולבשל כ 5 דקות לתקן תיבול.
אם צריך להוסיף מעט נוזלים.

4. להגיש ספגטי עם מנה נדיבה מהרוטב.

הערות:
לא חייבים את הספגטי זה הולך נהדר גם עם אורז לבן או בלי כלום.

15558 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : מתכון מצוין, הכנתי בדיוק לפי ההוראות, לא נשאר פירור!

אושרת : “רוטב משגע, מנה משגעת וטעימה.”

ח@י : “הכנתי כפול! הכל נגמר!!!”

96
תגובות

  הרשם  
עדכן
יהודית

היי ניקי, האם אפשר לערבב
את הספגטי עם שמן קנולה?

יפעת

היי ניקי!
יש אפשרות לערבב מראש, לפני ההגשה את הרוטב עם הספגטי ולא להגיש אותו מעל?
חוצמזה, סומכת על המתכון עוד לפני שבישלתי אותו! המתכונים שלך מצוינים ומככבים אצלי בבית!!!

שי

כן..זאת שוב אני.. באה להחמיא שוב על מתכון מצויין 🙂 תודה!

ים

ניקי המהממת.
שאלה- אצלי לא אוהבים אוכל מתוק (או מתקתק) האם כפית הסוכר משמעותית בטעם? אם מוותרים – הטעם משתנה רציני? פשוט ראיתי שכשאני הולכת ממש לפי ההוראות שלך יש לזה הצלחה גדולה אצל סרבני האכילה שלי…( – :
תודה מראש

imazeira

היי ניקי!!
הכנתי לארוחת צהריים, עם שינויים מתבקשים של מה יש בבית, אבל יצא טעים בטרוף!!!!
את מדהימה!!!!!!!

חני

היי ניקי חייבת להגיד לך תודה רבה רבה!!!!!! כל המחמאות מבעלי אני מעבירה ישירות אלייך! התחתנתי לפני חודשיים בלי לדעת להכין אורז (!) והתחלתי להכין מהאתר שלך אוכל מבושל, הכל כ׳כ ברור וכייפ להכנה!! זה המתכון האחרון שהכנתי ויצא פצצה, הסודה לשתיה זו הברקה, בתור אחת שלא אוהבת חזה עוף…
אז שוב תודה רבה

גליה

הי ניקי, אפשר להכין את זה בטאג’ין? בכלל יש לך מושג מה טוב להכין בטאג’ין ואם האוכל ככה יוצא יותר טעים?