יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות

ביצה בקן

21 אפריל 2013
(Visited 4,836 times, 1 visits today)
ביצה בקן

ביצה בקן

זה לא בדיוק מתכון, אני כל הזמן מחפשת לשנות לגוון להוסיף לילדים בארוחות ערב. הבן שלי מאוד אוהב לאכול את הביצה בצורה כזאת ואני מכינה את זה עם שדרוג קל
שמפתיע אותו כל פעם מחדש .  יש לי המון קורצנים לעוגיות כל פעם אני בחורת צורה מעניינת אחרת שיהיה מעניין בעיניים ויראה טוב בצלחת (מה לא עושים שהילדים יאכלו)
אז מה עושים ? לוקחים פרוסת חלה רגילה כי במתוקה אין הרבה מקום במרכז קורצים או קוראים לפספוס שיעשה בעצמו, את החלק שהוצאנו לשמור בצד לא לזרוק אנחנו צריכים כובע לחלמון בהמשך בלי זה הפספוס לא אוכל אי אפשר לדעת מתי יהיה גשם במטבח...
במחבת חמה שמים את הפרוסה מטגנים מעט עד שמזהיב הופכים שוברים במרכז את הביצה מעט מרימים את הפרוסה שהלבן ייצא קצת ומכסים.
קוראים לפספוס לשולחן כי ביצה אוכלים חמה ולא קרה בינתיים נותנים לו לשחק עם הצעצועים שתמיד יש במטבח לשעת הצורך.
בודקים מה קורה והאם הביצה מוכנה מחליקים ליד את החלק שמרנו בצד מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב מעבירים לצלחת מניחים מעל את הכובע וברור שמוסיפים את הירקות שחתכנו מראש .
ובאופן מסודר :

מרכיבים:

פרוסת חלה מומלץ להכניס להקפאה ל 15 דקות
ביצה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:


1.לקרוץ במרכז החלה ולשמור בצד, לחמם מחבת לטגן עד הזהבה להפוך מיד לשבור את הביצה בחור מעט להרים שהחלבון יצא קצת ולכסות כשהביצה מוכנה לטגן את החלק ששמרנו בצד משני הצדדים להגיש כשהכובע על החלמון לא לשכוח ירקות.

נכון מסובך ?

הפעם בא לי על פרחים

ולזה קוראים אצלנו פופצ’יק

הרשם
עדכן
22 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה ניקי על רעיון מקסים. דרך אגב, אין לך אפליקציה באייפון?

שלום ניקי,
תודה על המתכון החמוד. אצלי החלבון נשאר נוזלי ושקוף על הלחם.לא נהיה חביתה. מה לא עשיתי נכון?

היי ניקי,
רציתי להודות לך!! הילדות שלי (תאומות בנות 4.5) הזמינו 3 חברות… וכמובן שצריך ארוחת ערב. חיפשתי משהו קל ונחמד. התגובות היו טובות מאד וגם מי שלא אוכלת בדרך כלל אכלה יפה מאד. תודה!!

ניקי אהבתי את ההקדמה… את פשוט מקסימה 🙂 🙂

ניקי היקרה אפשר מתכון לסופלה.
תודה רבה.

היי ניקי,
האם אפשרי לעשות עם לחם קל?
תודה,
כרמל

ניקי לא הבנתי כלום!!!!!!! איך עושים את זה?