שוקי עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בציפוי פריך

להיט אצל הגדולים והקטנים, כל כך טעים וקריספי, נחטף. לפעמים שוברים את הראש מה להכין לילדים עד שהרעיון פשוט קופץ לך מול העיניים והילדים מחסלים הכל.

מרכיבים:

10 שוקיים
צלחת ראשונה:
ביצה
כף פפריקה
כף סילאן / דבש
כפית שום כתוש
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

צלחת שנייה: 5 כפות מיונז 2 כפות קטשופ

צלחת שלישית: פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את המצרכים בצלחת הראשונה, לטבול את השוקיים. לערבב מיונז וקטשופ (צלחת שניה), לטבול את השוקיים, “לסבן” היטב. לטבול את השוקיים בפירורי לחם (צלחת שלישית), לצפות היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השוקיים, להזליף שמ”ז בנדיבות על כל שוק.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות, בסביבות 40 דקות, להפוך באמצע.

4. לעטוף כל רגל שוק בנייר כסף ולתת לילדים לטרוף. איזה ילד יעמוד בזה, הגדולים והקטנים חיסלו הכל, לפחות היו משאירים לי משהו  .

הערות: להגיש עם קטשופ, אלף האיים

11005 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : הכנתי, טעמתי, יצא חלומי!!! רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
עשיתי שינוי קל; בישלתי בהתחלה את השוקיים במים רותחים רבע שעה, ובמקום פירורי לחם שמתי קורנפלקס של קלוגס שמעכתי מעט עם הידיים. שווה לנסות!! 🙂

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

שלום!
רציתי בבקשה לדעת אם אין שמן זית האים אפשר רגיל?

תודה

מיה77

שלום ניקי, צהריים טובים 🙂
יש אולי המלצה לתוספת עם החטיף הטעים הזה? או שלדעתך אין צורך?
שיהיה ערב חג נהדר!
חיבוקים

שירן

היי ניקי,
הכנתי היום יצא מדהים כמו שאר המתכונים שלך!!!
בזכותך התחלתי לבשל ולאפות והכל יוצא תמיד מוצלח עם ביקוש רב
תודה רבה לך…

שם

היי,
להוריד העור לפני?

אלון

אמא שלי עשתה והיה מאוד תעים חיבים לאכול . בתאבון

מירית

ניקי שלום
אני רוצה להכין היום כדי שבעלי יוכל לקחת לעבודה מחר לארוחה. זה יהיה אכיל מחר אם אני אעטוף והוא יחמם במיקרו או בטוסטר אובן כמה דקות?

שם

היי ניקי. רציתי לדעת אם אפשר להכין את המתכון עם פירורי לחם פאנקו?