שוקי עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בציפוי פריך

להיט אצל הגדולים והקטנים, כל כך טעים וקריספי, נחטף. לפעמים שוברים את הראש מה להכין לילדים עד שהרעיון פשוט קופץ לך מול העיניים והילדים מחסלים הכל.

מרכיבים:

10 שוקיים
צלחת ראשונה:
ביצה
כף פפריקה
כף סילאן / דבש
כפית שום כתוש
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

צלחת שנייה: 5 כפות מיונז 2 כפות קטשופ

צלחת שלישית: פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את המצרכים בצלחת הראשונה, לטבול את השוקיים. לערבב מיונז וקטשופ (צלחת שניה), לטבול את השוקיים, “לסבן” היטב. לטבול את השוקיים בפירורי לחם (צלחת שלישית), לצפות היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השוקיים, להזליף שמ”ז בנדיבות על כל שוק.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות, בסביבות 40 דקות, להפוך באמצע.

4. לעטוף כל רגל שוק בנייר כסף ולתת לילדים לטרוף. איזה ילד יעמוד בזה, הגדולים והקטנים חיסלו הכל, לפחות היו משאירים לי משהו  .

הערות: להגיש עם קטשופ, אלף האיים

10536 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : הכנתי, טעמתי, יצא חלומי!!! רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
עשיתי שינוי קל; בישלתי בהתחלה את השוקיים במים רותחים רבע שעה, ובמקום פירורי לחם שמתי קורנפלקס של קלוגס שמעכתי מעט עם הידיים. שווה לנסות!! 🙂

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

אופס רק עכשיו שמתי לב שיש לעטוף בנייר כסף אחרי שזה יצא מתנור… אני עטפתי את הרגליים לפני שהכנסתי לתנור וזה כבר 20 דקות שם…זה קריטי? להוריד את הנייר כסף?

דנה

ניקי בוקר טוב
שאלה- בעלי לא כל כך אוהב מיונז, האם הטעם של המיונז מורגש בעוף?
אם כן, תוכלי להציע לי לשים משהו במקום? יש לי רוטב ברביקיו, צ׳ילי, סויה…? ובאיזה כמות?

תודה

ליאת ה.

ניקי,
שאפו על האתר החדש… לוקח קצת זמן להתרגל לפורמט החדש, אבל בתור מכורה לאתר הקודם אני בטוחה שאתמכר גם לזה…

האם צריך לבשל את השוקיים לפני התיבול והאפיה?

תמר

יש אופציה לעשות כרעיים מחולקות כי אין לי רק שוקיים

יפעת

סכנה לציבור! ממכר ברמות קשות! אי אפשר להפסיק לאכול ואני ממליצה להכין מראש כמות כפולה!!! 🙂

שם

שאלה
בישביל מה צריך לעטוף?ואיך אני עוטפת?
תודה על הסבלנות

קרן

שלום ניקי,

מקווה ששלומך טוב. שוב תודה על האתר המקסים, וכל המתכונים מעוררי תיאבון ותאווה! פשוט מקסים. אני מבקשת לשאול האם אפשר במקום פירורי הלחם הרגילים, להשתמש בפנקו? האם זה יהיה יותר קריספי?.

תודה רבה על תשובתך, והמשך יום נפלא.

קרן