שוקי עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בציפוי פריך

להיט אצל הגדולים והקטנים, כל כך טעים וקריספי, נחטף. לפעמים שוברים את הראש מה להכין לילדים עד שהרעיון פשוט קופץ לך מול העיניים והילדים מחסלים הכל.

מרכיבים:

10 שוקיים
צלחת ראשונה:
ביצה
כף פפריקה
כף סילאן / דבש
כפית שום כתוש
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

צלחת שנייה: 5 כפות מיונז 2 כפות קטשופ

צלחת שלישית: פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את המצרכים בצלחת הראשונה, לטבול את השוקיים. לערבב מיונז וקטשופ (צלחת שניה), לטבול את השוקיים, “לסבן” היטב. לטבול את השוקיים בפירורי לחם (צלחת שלישית), לצפות היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השוקיים, להזליף שמ”ז בנדיבות על כל שוק.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות, בסביבות 40 דקות, להפוך באמצע.

4. לעטוף כל רגל שוק בנייר כסף ולתת לילדים לטרוף. איזה ילד יעמוד בזה, הגדולים והקטנים חיסלו הכל, לפחות היו משאירים לי משהו  .

הערות: להגיש עם קטשופ, אלף האיים

8665 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : הכנתי, טעמתי, יצא חלומי!!! רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
עשיתי שינוי קל; בישלתי בהתחלה את השוקיים במים רותחים רבע שעה, ובמקום פירורי לחם שמתי קורנפלקס של קלוגס שמעכתי מעט עם הידיים. שווה לנסות!! 🙂

תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

ניקי שלום, האם השוקיים עם או בלי העור? תודה

דבי

שלום, האם אפשר להכין מתכון זה עם חזה עוף? אם כן איך את ממליצה לעשות זאת מבחינת העוף וזמן האפייה. תודה!

אלה

הי ניקי

אני רוצה להכין את העוף – 40 ד על חום רגיל או טורבו?

תודה

מיכל

הי ניקי

יש איך לשלב פה בתבנית גם תפוא?

תודה

דיקלה עובדיה

וואו ניקי הכנתי אתמול טעים ברמות!!!!

ליאורה

הכנתי, טעמתי, יצא חלומי!!! רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
עשיתי שינוי קל; בישלתי בהתחלה את השוקיים במים רותחים רבע שעה, ובמקום פירורי לחם שמתי קורנפלקס של קלוגס שמעכתי מעט עם הידיים. שווה לנסות!! 🙂

דנה

ניקי הכנתי ויצא מעולה! הרגשתי שהעוף לא לגמרי מוכן עד הסוף (ורדרד וקצת צמיגי) אז הכנסתי לעוד רבע שעה בטוסטר אובן. פעם הבאה אני אשים חצי שעה כל צד – האם להישאר על 200 מעלות או להוריד ל 180? אני לא רוצה שהציפוי יתייבש או ישרף אבל אני אוהבת שהעוף עשוי ממש טוב (לבן וסיבי).

סליחה על הנדנוד ותודה על הסבלנות 🙂