שבלולי פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה

שבלולי פיצה

מראש כדאי להכפיל כמויות השבלולים האלה נחטפים! אני אוהבת להכין אותם קטנים בגודל ביס הכי כיף לאכול אותם כך.  תדמיינו ערימה גדולה באמצע השולחן הילדים מתקרבים 5 דקות לא נשאר כלום.
אני באמת התכוונתי להקפיא אבל לא הספקתי, נו טוב בפעם הבאה 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

500 ג’ קמח
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
50 ג’ סוכר (2 כפות מלאות)
240 מ”ל מים חמימים (כוס)
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 60 מ”ל כוס שמן (רבע כוס)
חלמון
ביצה שלמה

ביצה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות נוסף

תוספות:
עגבניות קצוצות
זיתים חתוכים
תירס
פתיתי גבינה צהובה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ביצה, חלמון ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך. לשים בקערה לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח כשעה וחצי שעתיים.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק לעלה גדול למרוח רוטב עגבניות או קטשופ הכי מהיר, לפזר תוספות וגבינה צהובה, לגלגל לגליל ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך לפרוסות בעובי 4 – 5 ס”מ לסדר בתבנית ולהתפיח 15 – 20 דקות.

*5. לטרוף ביצה ולהבריש את השבלולים, להכניס לתנור ולאפות 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא. לקבלת שבלולים קטנים יותר לחלק את הבצק לארבעה חלקים.

17523 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצהשבלולי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “הכנתי אתמול את השבלולי פיצה —
הבצק כל כל רך ונעים למגע, הרוטב מעולה, ואחרי האפייה הפיצות פשוט נחטפו מהתנור!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים! טעים! טעים!!!!!!”

נטלי : “הכנתי אתמול ויצא מעולה!!!! נחטף בשנייה. איזה בצק מצוין
תודה על מתכונים מצויינים!”

הילי : “עכשיו יצאו מהתנור לא התאפקתי וזללתי 2 אחד אחרי השני ! טעים שאין לתאר!”

גלית : “בצק מעולה, קל ונוח לעבודה. יצאו כ 40 שבלולים
תודה רבה עם המתכון!”

נחמה : “ניקי תודה על המתכון יצא מוווווושלם טעים ורך!!!!!הייתי חייבת להכניס מיד למקפיא לפני שהכל יתחסל;)”

מיקה : “עשיתי ביום שישי וזה נחטף. טעים בטירוף!!!!
תודה רבה ניקי על המתכון הנהדר הזה כמו הרבה מתכונים אחרים באתר/אפליקציה.
בכל אירוח אני ישר פותחת את האפליקציה שלך ומחפשת מה להכין”

325
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

הכנתי את הבצק והוא עבר שעתיים התפחה. אני לא מרגישה טוב. יש אפשרות לשים במקרר את הגוש ולהמשיך למחרת? או שחובה למרוח רוטב ולחתוך לשבלולים ורק אז לשים במקרר?

יפעת

ניקי ,המון תודה על המתכונים הנפלאים שלא נמצא אותם באף מקום אחר .
רציתי לשאול : יש שני רוטבים

אז אני רוצה להבין מותר למרוח רוטב עגבניות או קטשופ על העלה ואז לפזר גבינה זיתים ותירס בלי בצל מטוגן ???

dar

איזה מתכון נהדר!! תודה, אין עליך ♡.
הערה קטנה, בהוראות ההכנה לא רשום להוסיף את הביצה והחלמון אלא רק ברכיבים של הבצק זה רשום..

1 19 20 21