יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

שבלולי פיצה

1 מאי 2013
(Visited 46,284 times, 8 visits today)
שבלולי פיצה

שבלולי פיצה

מראש כדאי להכפיל כמויות השבלולים האלה נחטפים! אני אוהבת להכין אותם קטנים בגודל ביס הכי כיף לאכול אותם כך.  תדמיינו ערימה גדולה באמצע השולחן הילדים מתקרבים 5 דקות לא נשאר כלום.
אני באמת התכוונתי להקפיא אבל לא הספקתי, נו טוב בפעם הבאה 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

500 ג' קמח
11 ג' שמרים יבשים (כף)
או 25 ג' שמרים טריים (חצי שקית)
50 ג' סוכר (2 כפות מלאות)
240 מ"ל מים חמימים (כוס)
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 60 מ"ל כוס שמן (רבע כוס)
חלמון
ביצה שלמה

ביצה

רוטב עגבניות:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות נוסף

תוספות:
עגבניות קצוצות
זיתים חתוכים
תירס
פתיתי גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ביצה, חלמון ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך. לשים בקערה לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח כשעה וחצי שעתיים.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק לעלה גדול למרוח רוטב עגבניות או קטשופ הכי מהיר, לפזר תוספות וגבינה צהובה, לגלגל לגליל ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך לפרוסות בעובי 4 – 5 ס"מ לסדר בתבנית ולהתפיח 15 – 20 דקות.

*5. לטרוף ביצה ולהבריש את השבלולים, להכניס לתנור ולאפות 20 – 25 דקות.

Pizza spirals

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא. לקבלת שבלולים קטנים יותר לחלק את הבצק לארבעה חלקים.

שבלולי פיצהשבלולי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : "הכנתי אתמול את השבלולי פיצה —
הבצק כל כל רך ונעים למגע, הרוטב מעולה, ואחרי האפייה הפיצות פשוט נחטפו מהתנור!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים! טעים! טעים!!!!!!"

נטלי : "הכנתי אתמול ויצא מעולה!!!! נחטף בשנייה. איזה בצק מצוין
תודה על מתכונים מצויינים!"

הילי : "עכשיו יצאו מהתנור לא התאפקתי וזללתי 2 אחד אחרי השני ! טעים שאין לתאר!"

גלית : "בצק מעולה, קל ונוח לעבודה. יצאו כ 40 שבלולים
תודה רבה עם המתכון!"

נחמה : "ניקי תודה על המתכון יצא מוווווושלם טעים ורך!!!!!הייתי חייבת להכניס מיד למקפיא לפני שהכל יתחסל;)"

מיקה : "עשיתי ביום שישי וזה נחטף. טעים בטירוף!!!!
תודה רבה ניקי על המתכון הנהדר הזה כמו הרבה מתכונים אחרים באתר/אפליקציה.
בכל אירוח אני ישר פותחת את האפליקציה שלך ומחפשת מה להכין"

הרשם
עדכן
434 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי,
כמה שעות הכי הרבה זה יכול להיות בהקפאה?

אם ניתן להכין צורה של קוראסון?

הכפלתי את הכמות ושכחתי להכפיל את השמרים..
אפשר להציל אותו?

פעם שלישית שאני מכינה..
ניקי יא תותחית!!!!! אין כמוך!!!!!!!!!
יצא מושלם:)
תודה רבה!!!

ניקי שלום
האם אפשר לוותר על הביצים? במתכון שבלולי פיצה מהירים אין ביצים
והאם אפשר לחתוך פרוסות, להקפיא, ולאחר כיומיים להפשיר ולהכניס לתנור?

ממש תודה רבה אני ינסה את המתכון הזה בינתיים כל מתכון שלך שווה זהב פשוט אין עליך!

היי ניקי
תודה רבה על מתכונים מושלמים רציתי להתייעץ איתך איזה שבלולים כדאי להכין את המתכון הזה או השני בלי הביצים?