יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

שבלולי פיצה

1 מאי 2013
(Visited 45,618 times, 8 visits today)
שבלולי פיצה

שבלולי פיצה

מראש כדאי להכפיל כמויות השבלולים האלה נחטפים! אני אוהבת להכין אותם קטנים בגודל ביס הכי כיף לאכול אותם כך.  תדמיינו ערימה גדולה באמצע השולחן הילדים מתקרבים 5 דקות לא נשאר כלום.
אני באמת התכוונתי להקפיא אבל לא הספקתי, נו טוב בפעם הבאה 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

500 ג' קמח
11 ג' שמרים יבשים (כף)
או 25 ג' שמרים טריים (חצי שקית)
50 ג' סוכר (2 כפות מלאות)
240 מ"ל מים חמימים (כוס)
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 60 מ"ל כוס שמן (רבע כוס)
חלמון
ביצה שלמה

ביצה

רוטב עגבניות:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות נוסף

תוספות:
עגבניות קצוצות
זיתים חתוכים
תירס
פתיתי גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ביצה, חלמון ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך. לשים בקערה לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח כשעה וחצי שעתיים.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק לעלה גדול למרוח רוטב עגבניות או קטשופ הכי מהיר, לפזר תוספות וגבינה צהובה, לגלגל לגליל ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך לפרוסות בעובי 4 – 5 ס"מ לסדר בתבנית ולהתפיח 15 – 20 דקות.

*5. לטרוף ביצה ולהבריש את השבלולים, להכניס לתנור ולאפות 20 – 25 דקות.

Pizza spirals

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא. לקבלת שבלולים קטנים יותר לחלק את הבצק לארבעה חלקים.

שבלולי פיצהשבלולי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : "הכנתי אתמול את השבלולי פיצה —
הבצק כל כל רך ונעים למגע, הרוטב מעולה, ואחרי האפייה הפיצות פשוט נחטפו מהתנור!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים! טעים! טעים!!!!!!"

נטלי : "הכנתי אתמול ויצא מעולה!!!! נחטף בשנייה. איזה בצק מצוין
תודה על מתכונים מצויינים!"

הילי : "עכשיו יצאו מהתנור לא התאפקתי וזללתי 2 אחד אחרי השני ! טעים שאין לתאר!"

גלית : "בצק מעולה, קל ונוח לעבודה. יצאו כ 40 שבלולים
תודה רבה עם המתכון!"

נחמה : "ניקי תודה על המתכון יצא מוווווושלם טעים ורך!!!!!הייתי חייבת להכניס מיד למקפיא לפני שהכל יתחסל;)"

מיקה : "עשיתי ביום שישי וזה נחטף. טעים בטירוף!!!!
תודה רבה ניקי על המתכון הנהדר הזה כמו הרבה מתכונים אחרים באתר/אפליקציה.
בכל אירוח אני ישר פותחת את האפליקציה שלך ומחפשת מה להכין"

הרשם
עדכן
432 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אם ניתן להכין צורה של קוראסון?

הכפלתי את הכמות ושכחתי להכפיל את השמרים..
אפשר להציל אותו?

פעם שלישית שאני מכינה..
ניקי יא תותחית!!!!! אין כמוך!!!!!!!!!
יצא מושלם:)
תודה רבה!!!

ניקי שלום
האם אפשר לוותר על הביצים? במתכון שבלולי פיצה מהירים אין ביצים
והאם אפשר לחתוך פרוסות, להקפיא, ולאחר כיומיים להפשיר ולהכניס לתנור?

ממש תודה רבה אני ינסה את המתכון הזה בינתיים כל מתכון שלך שווה זהב פשוט אין עליך!

היי ניקי
תודה רבה על מתכונים מושלמים רציתי להתייעץ איתך איזה שבלולים כדאי להכין את המתכון הזה או השני בלי הביצים?

היי ניקי הנהדרת,
אם אחליף את המים שבבצק במיץ תפוזים נראה לך יהיה עדיין טעים?