


כנפיים בחרדל ודבש
המרינדה הזאת נהדרת אתם חייבים לנסות אותה זאת מרינדה קלאסית לעוף בתנור. העוף יוצא רך ובזכות המרינדה הטעם שלו פשוט נהדר.
מתכון זריז וקל הכנה מושלם למי שאוהב כנפיים, במיוחד מתאים לילדים.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
כפית חרדל
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. לתבל את הכנפיים להשרות כשעתיים, אם אין זמן אפשר להשרות שעה.
2. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את הכנפיים לאפות כ 45 דקות.
הוגש עם טנזיה – אורז עם פירות יבשים
גולשים מכינים וממליצים:
יעלי : אתמול בערב אני ובעלי התענגנו על הכנפיים האלה כחלק מארוחת ראש חודש.
איזה טעם! סיימנו כמעט את כל התבנית…
תודה על התחלה נפלאה לחודש סיוון 🙂
חודש טוב ושבת שלום!
רחלי : “רציתי להודות לך על המתכון הנפלא אתמול הכנתי את הכנפיים יצא מדהים והבנות שלי התענגו. נס שעשיתי כמות כפולה וגם היום אנחנו אוכלים אלף תודות לך על כל האתר שממש מביא הרבה טעמים חדשים אלי למטבח….”
ניקי יקרה בוקר טוב,
שתי שאלות ברשותך, האם לשמן את נייר האפייה מעט בשמן והאם להפוך את הכנפיים או לכסות לחלק מהזמן.
תודה!
וואו ניקי פשוט טעים ברמות חיסלנו הכל אני ובעלי למי שחושש מהחרדל הוא בכלל לא מורגש רק מרגישים מתיקות של דבש. נוסף לספר המתכונים
הי ניקי, האם ניתן לוותר על החרדל?
תודה מראש, ליאת
היי ניקי
נאם זה הולך גם עם עוד חלקים אחרים של העוף?
מכוסה בתנור?
ניקי יקירתי מה שלומך?
אתמול בערב אני ובעלי התענגנו על הכנפיים האלה כחלק מארוחת ראש חודש.
איזה טעם! סיימנו כמעט את כל התבנית…
תודה על התחלה נפלאה לחודש סיוון 🙂
חודש טוב ושבת שלום!
נשיקות
היי ניקי -סליחה על הבורות -איזה חרדל את שמה?
עם גרגרים או בלי?תודה