יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים

פיצות קטנות מבצק עלים לילדים

12 מאי 2013
(Visited 5,619 times, 1 visits today)
פיצות קטנות מבצק עלים לילדים

פיצות קטנות מבצק עלים לילדים

כל כך פשוט להכנה, להפשיר למרוח תוספות ולתנור משם זה כבר מגיע לשולחן, לפעמים מתחשק מאפה מהיר משהו לפנק את הילדים  הריבועים ממתינים בהקפאה יאללה לעבודה.

מרכיבים:

ריבועי בצק עלים
קטשופ
עגבניות
תירס
זיתים
פטריות
פתיתי גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. אני מוציאה מהקפאה ומסדרת בתבנית כ 20 דקות מראש למרוח קטשופ לפזר תוספות וגבינה צהובה.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

גולשים מכינים וממליצים:

חני : "יש שתי אפליקציות שבזכותם אני יכולה לישון בשקט ויודעת שאסתדר בחיים,
ניקי וways. (חני)"

הרשם
עדכן
60 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
האם ניתן להכין ביום שישי ולחמם על הפלטה או המיחם בשבת?
אם לא, יש לך אולי רעיונות לארוחות קלות שאפשר לחמם על הפלטה כארוחת ערב בשבתות הארוכות האלה עכשיו (הכוונה לשבת לא לשישי בערב). ילדים מאוד בררנים, לא אוכלים כריכים, לא ביצים קשות, לא סלטים, לא פשטידות…והפסטה מתחילה להמאס להם.
תודה רבה

שלום ניקי! האם אפשר להשתמש בבצק פילאס תורכי? תודה!

בוקר טוב ניקי. האם צריך לשמן את נייר האפייה?

ניקי היקרה,
המתכונים המדהימים שלך נכנסו לשגרת המטבח שלי מזמן. כשאני מכינה משהו שלך, אפילו בעלי שואל "זה של ניקי נכון?"☺
בקיצור – נהיית בת בית אצלנו. הכנתי כבר את המתכון לפיצות ויצא מצוין. רציתי להכין ולהקפיא. שאלתי היא: האם כדאי להקפיא אחרי האפייה או להניח קטשופ/רוטב עגבניות, תוספות וגבינה ולהקפיא לפני האפייה?
תודה מראש, רתם

הכנתי ויצא ממש מוצלח!! תודה!

היי, כמה זמן מפשירים את הבצק מראש בהנחה שיש לי אחד מגולגל ולא ריבועים? והאם במקרר או בחוץ? וגם האם עליי להשתמש בכל הבצק מרגע ההפשרה?

הי ניקי .יש לו בצק עלים מרודד של קילו.האם אפשר להכין איתו פיצה שלמה ולא לחתוך לריבועים? כמה זמן להפשיר בחוץ הוא כרגע במקפיא תודה לך