יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים

נאגטס עוף אפויים

19 מאי 2013
(Visited 48,273 times, 1 visits today)
נאגטס עוף אפויים

נאגטס עוף אפויים

אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות מאוכל קנוי ויותר מזה לשלם על כמה חתיכות כל כך הרבה כסף לא עדיף להכין בבית כשיודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה ? אז הפעם בא לי חטיפי עוף קטנים בגודל ביס בדיוק מתאים לילדים שמתחסלים תוך דקות ספורות. מי הזכיר את המילה ג'אנק פוד ?

17 נאגטס

מרכיבים:

חצי קילו בשר עוף טחון
שקית תפוצ'יפס קטנה
כף פירורי לחם
3 – 4 כפות שמן
2 כפיות קטשופ
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת עמוקה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לטחון את הפרורי לחם והתפוצ'יפס לשבבים קטנטנים ולערבב עם כל המצרכים לקרר כחצי שעה.

2. לקחת חתיכה מהתערובת ולטבול כמו שהיא בפירורי לחם מכל הצדדים, ליצור צורה של קבבון קטן / לביבה ולהניח על משטח משומן.

3. אחרי כל הנאג'טס מוכנים לצפות שוב בפירורי לחם.

4. שתי אפשרויות הכנה:
טיגון: מחבת חמה שמן חצי עמוק להניח את הנאג'טס אחרי כמה שניות להוריד את האש לבינונית ולטגן עד שצד אחד מזהיב ולהפוך לצד השני ולטגן את עד שהוא זהוב. להפוך שוב ולטגן שוב כדקה מכל צד להוציא לנייר סופג.

אפיה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הנאג'טס ולאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב צד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.

5. להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק / קטשופ והרבה צ'יפס.

חשוב להוציא בזמן מהתנור שלא יתייבשו.

טיפ טעים:
לצפות עם פירורי פאנקו מרגישים אותם בכל ביס, קראנצ'י כזה.

גולשים מכינים וממליצים:

לובה : ניקי יקרה, אין מלים לתאר כמה זה טעים!!!! וואו. כל ביס תענוג!

עמליה : ניקי יקרה, הכנתי ויצא מ-ד-ה-י-ם!! גם יפה וגם טעים! ממליצה בחום. תודה רבה על מתכון מנצח.

לודמי : "מתכון סופני! טעים ברמות"

מורן : "טעים טעים ושוב פעם טעים!!"

רייזל : "המתכון הזה להיט אצלנו מזמן, היום הכנתי אותו עם קמח מצה לכבוד פסח. הכפלתי כמויות, חצי בשר חצי עוף.
חוסל! היינו שמונה סועדים וכולם אכןו וביקשו עוד. מומלץ!"

הרשם
עדכן
257 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן