נאגטס עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נאגטס עוף אפויים

נאגטס עוף אפויים

אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות מאוכל קנוי ויותר מזה לשלם על כמה חתיכות כל כך הרבה כסף לא עדיף להכין בבית כשיודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה ? אז הפעם בא לי חטיפי עוף קטנים בגודל ביס בדיוק מתאים לילדים שמתחסלים תוך דקות ספורות. מי הזכיר את המילה ג’אנק פוד ?

17 נאגטס

מרכיבים:

חצי קילו בשר עוף טחון
שקית תפוצ’יפס קטנה
כף פירורי לחם
3 – 4 כפות שמן
2 כפיות קטשופ
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת עמוקה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לטחון את הפרורי לחם והתפוצ’יפס לשבבים קטנטנים ולערבב עם כל המצרכים לקרר כחצי שעה.

2. לקחת חתיכה מהתערובת ולטבול כמו שהיא בפירורי לחם מכל הצדדים, ליצור צורה של קבבון קטן / לביבה ולהניח על משטח משומן.

3. אחרי כל הנאג’טס מוכנים לצפות שוב בפירורי לחם.

4. שתי אפשרויות הכנה:
טיגון: מחבת חמה שמן חצי עמוק להניח את הנאג’טס אחרי כמה שניות להוריד את האש לבינונית ולטגן עד שצד אחד מזהיב ולהפוך לצד השני ולטגן את עד שהוא זהוב. להפוך שוב ולטגן שוב כדקה מכל צד להוציא לנייר סופג.

אפיה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הנאג’טס ולאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב צד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.

5. להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק / קטשופ והרבה צ’יפס.

חשוב להוציא בזמן מהתנור שלא יתייבשו.

טיפ טעים:
לצפות עם פירורי פאנקו מרגישים אותם בכל ביס, קראנצ’י כזה.

12021 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לובה : ניקי יקרה, אין מלים לתאר כמה זה טעים!!!! וואו. כל ביס תענוג!

עמליה : ניקי יקרה, הכנתי ויצא מ-ד-ה-י-ם!! גם יפה וגם טעים! ממליצה בחום. תודה רבה על מתכון מנצח.

לודמי : “מתכון סופני! טעים ברמות”

מורן : “טעים טעים ושוב פעם טעים!!”

רייזל : “המתכון הזה להיט אצלנו מזמן, היום הכנתי אותו עם קמח מצה לכבוד פסח. הכפלתי כמויות, חצי בשר חצי עוף.
חוסל! היינו שמונה סועדים וכולם אכןו וביקשו עוד. מומלץ!”

205
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילי

תודה על המתכונים שמגוונים לי את ארוחות החגים.
אפשר בלי תפוציפס?

נועה

היי ניקי, הכנתי היום ומישום מה לא יצא לי קריספי.. והבשר עצמו יצא יבש. מה עשיתי לא נכון? טיגנתי, לא אפיתי. תודה!

בתיה

הי ניקי
הנאגטס מצויינים!
האם ניתן להכין ולהקפיא לפני האפיה?

רייזל

המתכון הזה להיט אצלנו מזמן, היום הכנתי אותו עם קמח מצה לכבוד פסח. הכפלתי כמויות, חצי בשר חצי עוף.
חוסל! היינו שמונה סועדים וכולם אכןו וביקשו עוד. מומלץ!

נועם זוהר

היי ניקי,
רציתי לדעת- לשים את 4 כפות השמן שרשמת במתכון ולערבב איתו בתערובות? או שהתכוונת לשים את השמן במחבת.
תודה:*

שרה המורה לספרות

כאלה ****** היו לו

הדס

ניקי יקרה, כל מתכון שלך בול!! תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים! תמיד הם מצליחים, ומיד גם הופכים לחלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו (במקרה כתבתי כאן בנאגטס אבל באמת כלללל המתכונים שניסינו היו מדוייקים קלים להכנה וממכרים 🙂 תודה רבה רבה ושבת שלום 🙂

1 11 12 13