נאגטס עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נאגטס עוף אפויים

נאגטס עוף אפויים

אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות מאוכל קנוי ויותר מזה לשלם על כמה חתיכות כל כך הרבה כסף לא עדיף להכין בבית כשיודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה ? אז הפעם בא לי חטיפי עוף קטנים בגודל ביס בדיוק מתאים לילדים שמתחסלים תוך דקות ספורות. מי הזכיר את המילה ג’אנק פוד ?

17 נאגטס

מרכיבים:

חצי קילו בשר עוף טחון
שקית תפוצ’יפס קטנה
כף פירורי לחם
3 – 4 כפות שמן
2 כפיות קטשופ
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת עמוקה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לטחון את הפרורי לחם והתפוצ’יפס לשבבים קטנטנים ולערבב עם כל המצרכים לקרר כחצי שעה.

2. לקחת חתיכה מהתערובת ולטבול כמו שהיא בפירורי לחם מכל הצדדים, ליצור צורה של קבבון קטן / לביבה ולהניח על משטח משומן.

3. אחרי כל הנאג’טס מוכנים לצפות שוב בפירורי לחם.

4. שתי אפשרויות הכנה:
טיגון: מחבת חמה שמן חצי עמוק להניח את הנאג’טס אחרי כמה שניות להוריד את האש לבינונית ולטגן עד שצד אחד מזהיב ולהפוך לצד השני ולטגן את עד שהוא זהוב. להפוך שוב ולטגן שוב כדקה מכל צד להוציא לנייר סופג.

אפיה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הנאג’טס ולאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב צד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.

5. להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק / קטשופ והרבה צ’יפס.

חשוב להוציא בזמן מהתנור שלא יתייבשו.

טיפ טעים:
לצפות עם פירורי פאנקו מרגישים אותם בכל ביס, קראנצ’י כזה.

27627 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לובה : ניקי יקרה, אין מלים לתאר כמה זה טעים!!!! וואו. כל ביס תענוג!

עמליה : ניקי יקרה, הכנתי ויצא מ-ד-ה-י-ם!! גם יפה וגם טעים! ממליצה בחום. תודה רבה על מתכון מנצח.

לודמי : “מתכון סופני! טעים ברמות”

מורן : “טעים טעים ושוב פעם טעים!!”

רייזל : “המתכון הזה להיט אצלנו מזמן, היום הכנתי אותו עם קמח מצה לכבוד פסח. הכפלתי כמויות, חצי בשר חצי עוף.
חוסל! היינו שמונה סועדים וכולם אכןו וביקשו עוד. מומלץ!”

219
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

הי ניקי אלופה! רציתי לשאול אם אפשר להכין הכל הערב, לשמור בקופסא אטומה ומחר בצהריים כשהילדים חוזרים מבית הספר – רק לטגן?

ובכלל הייתי שמחה אם תייחדי פוסט נחמד לארוחות צהריים לילדים שחוזרים מבית ספר וצריך רק לחמם עצמאית ולהגיש… (לא תמיד אני מגיעה בזמן…)
תודות!!

נועה

האבקת מרק מיותרת פה

אולה

היי ניקי אין לי תפוציפס, מה אני יכולה לשים במקום?

סתיו

מאז שהורדתי את האפילקציה שלך, כל יום בדרך הבחתה אני יושבת ומוציאה לי מתכון! חבר שלי מכור לנאגטס של מקדונלדס, הרגע הכנתי והוא לא הפסיק לטרוף ואמר שזו המנה השבועית הקבועה 🙂 תודה רבה לך את עושה עבודה מדהימה!!

ענת

ממממממ נגמר מהר מדי!
בפעם הבאה כמות כפולה !! 🙂
תודה ניקי

מיכל

היי ניקי, קודם כל המתכון הזה טעים וממכר בטירוף, תודה! דבר שני, רציתי להבין את עניין הקירור של העיסה לפני הטיגון [כתוב לקרר אותה כחצי שעה במקרר]- בשביל מה זה טוב? לפעמים כשאני לא מבינה מה התועלת במשהו, אני נוטה לדלג עליו. [בעוגות ובעוגיות אני מבינה שזה קשור לחמאה ולשמן שצריכים להיקרש או משהו, אבל מה העניין פה?]
תודה מראש! 🙂

ענת

היי
אין לי תפוצ’יפס אפשר עם דובונים? כמה גרם זה יוצא?