שניצל דג אמנון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל דג אמנון

שניצל דג אמנון

יש מעט מאוד אנשים שיעמדו בפני שניצל דג פריך, זהוב ועסיסי, אני אוהבת את הרכות של הדג הזה מאוד מתאים לארוחת צהריים.
אני בעד גיוון ולכן האמנון הזה מככב אצלי בבית במתכונים שונים הוא נהדר בתור שניצל, הפילה נקי מעצמות מה שעושה אותו נהדר לילדים.

מרכיבים:

6 פילה אמנון
לימון גדול
2 ביצים
כפית חרדל שטוחה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית רוטב סויה
כף סילאן
כף . מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. אני אוהבת שיש חתיכות בינוניות של שניצל לכן כשהדג חצי קפוא אני חותכת כל פילה ל 4 חלקים, תדמיינו פלוס גדול ואז תחתכו. להעביר לקערה לסחוט את הלימון מעל קצת לערבב ולהשרות שעה וחצי.

2. לשטוף את נתחי הדג ולייבש עם נייר סופג.

3. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים חרדל, סויה, סילאן ותבלינים, בצלחת עמוקה אחרת לשים את הפירורי לחם. לטבול את נתחי הדג בביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן את הדג שמני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
הציפוי עדין להפוך בזהירות כדי שהוא לא יתפרק.

12570 צפיות 70 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל דג אמנוןשניצל דג אמנון

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

הי ניקי…
וואוו נראה פשוט סוף !!!
אפשרי לדעתך להכין את זה עם הסוג החדש שיצא “ללא עור”
הילדים שלי לא מסוגלים לאכול את זה עם העור….
מה את אומרת ??
תודה !!

מטגנת

תודה!
האם הדג הוא עם העור?…

יולי

וואו!!! יצא מושלם!
תודה על כל המתכונים שלך!

1 3 4 5