יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני דגים

שניצל דג אמנון

19 מאי 2013
(Visited 45,764 times, 19 visits today)
שניצל דג אמנון

שניצל דג אמנון

יש מעט מאוד אנשים שיעמדו בפני שניצל דג פריך, זהוב ועסיסי, אני אוהבת את הרכות של הדג הזה מאוד מתאים לארוחת צהריים.
אני בעד גיוון ולכן האמנון הזה מככב אצלי בבית במתכונים שונים הוא נהדר בתור שניצל, הפילה נקי מעצמות מה שעושה אותו נהדר לילדים.

מרכיבים:

6 פילה אמנון
לימון גדול
2 ביצים
כפית חרדל שטוחה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית רוטב סויה
כף סילאן
כף . מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

  1. 1. אני אוהבת שיש חתיכות בינוניות של שניצל לכן כשהדג חצי קפוא אני חותכת כל פילה ל 4 חלקים, תדמיינו פלוס גדול ואז תחתכו. להעביר לקערה לסחוט את הלימון מעל קצת לערבב ולהשרות שעה וחצי.

2. לשטוף את נתחי הדג ולייבש עם נייר סופג.

3. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים חרדל, סויה, סילאן ותבלינים, בצלחת עמוקה אחרת לשים את הפירורי לחם. לטבול את נתחי הדג בביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן את הדג שמני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
הציפוי עדין להפוך בזהירות כדי שהוא לא יתפרק.

שניצל דג אמנוןשניצל דג אמנון

גולשים מכינים וממליצים:

דורית : “אנחנו יושבים כאן לארוחת צהריים וכולנו מתמוגגים ומברכים אותך הדג מדהים”

יולי : “וואו!!! יצא מושלם!
תודה על כל המתכונים שלך!”

מוקה : “יצא פשוט מעדןןןן!”

הרשם
עדכן
126 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, המתכונים שלך פשוט נהדרים!

אפשר להקפיא לפני שלב הטיגון, ובכל פעם להוציא מהמקפיא ולטגן רק את הכמות שצריך בשביל אותה הארוחה?

אפשר בתנור?

היי ניקי, אוהבת את המתכונים שלך כלכך!!
שאלה אפשר במקום סילאן דבש?

מה קורה עם העור של הדג?

הי ניקי, אפשר להכין עם לברק?

היי
כמה זמן נשמר במקרר?

תוכלי לעשות על השניצל דג סרטון?