שניצל דג אמנון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל דג אמנון

שניצל דג אמנון

יש מעט מאוד אנשים שיעמדו בפני שניצל דג פריך, זהוב ועסיסי, אני אוהבת את הרכות של הדג הזה מאוד מתאים לארוחת צהריים.
אני בעד גיוון ולכן האמנון הזה מככב אצלי בבית במתכונים שונים הוא נהדר בתור שניצל, הפילה נקי מעצמות מה שעושה אותו נהדר לילדים.

מרכיבים:

6 פילה אמנון
לימון גדול
2 ביצים
כפית חרדל שטוחה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית רוטב סויה
כף סילאן
כף . מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. אני אוהבת שיש חתיכות בינוניות של שניצל לכן כשהדג חצי קפוא אני חותכת כל פילה ל 4 חלקים, תדמיינו פלוס גדול ואז תחתכו. להעביר לקערה לסחוט את הלימון מעל קצת לערבב ולהשרות שעה וחצי.

2. לשטוף את נתחי הדג ולייבש עם נייר סופג.

3. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים חרדל, סויה, סילאן ותבלינים, בצלחת עמוקה אחרת לשים את הפירורי לחם. לטבול את נתחי הדג בביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן את הדג שמני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
הציפוי עדין להפוך בזהירות כדי שהוא לא יתפרק.

43300 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל דג אמנוןשניצל דג אמנון

גולשים מכינים וממליצים:

דורית : “אנחנו יושבים כאן לארוחת צהריים וכולנו מתמוגגים ומברכים אותך הדג מדהים”

יולי : “וואו!!! יצא מושלם!
תודה על כל המתכונים שלך!”

מוקה : “יצא פשוט מעדןןןן!”

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

המתכונים שלך מאלפים!
טיגנתי, חלק אפיתי בתרסיס, לשומרי המשקל שבינינו, הרבה יותר טעים היה אפוי

טניה

ניקי שלום רב!
קודם כל אני רוצה להודות לך על המתכונים הטעימים והפשוטים שמכבים אצלי במטבח מדי שבוע!

עכשיו יש לי שאלה (סליחה על הבורות) האם משאירים את הדג עם העור או שמורידים?
תודה!

שירה

הפשירו לי 3 פילטים של אמנון.. תכננתי להכין לשיש בערב את המתכון הזה.. נראה לך אפשר להכין ולהקפיא?

שלומי

שעתיים השרייה של הדג בלימון כובשת אותו והורסת את כל הטעם של הדג. שיטה זו יכולה להיות יעילה אם משתמשים בדג קפוא מזן נחות. אם נשתמש בדג טרי איכותי פשוט נהרוס את הדג והמרקם המיוחד שלו.

שרון

הי ניקי,
האם נראה לך טעים גם עם דג סלומון? לפחות לקבל קצת ערכים תזונתיים.

שלומצי

ניקי, שלום. האם נראה לך שאפשר לאפות בשני הצדדים במקום לטגן ?

ענתי

נראה מדהים -האם לא שמים מלח?תודה

1 2 3 7